Search
Close this search box.
  1. Denver PFF-1542 Light wood

Denver PFF-1542 Light wood Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Denver 119101050040. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Denver PFF-1542 Light wood.

Specificaties Denver PFF-1542 Light wood

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101050040

Omschrijving van de Denver PFF-1542 Light wood

Let op: door middel van een geheugenkaart vergroot je niet het interne geheugen van 8 GB. Hiermee kun je alleen je foto's verplaatsen naar het interne geheugen van de Denver PFF-1542 Light Wood digitale fotolijst. Creëer een diavoorstelling met je eigen foto's met behulp van deze fotolijst. Op het 15-inch scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels kun je gemakkelijk je favoriete foto's tonen. Je kunt foto's op twee manieren op de fotolijst zetten: met behulp van een micro SD-kaart of via de Frameo-app. Als je de app gebruikt, kun je foto's selecteren op je telefoon of tablet en deze vervolgens naar de digitale fotolijst sturen. Met behulp van de app kun je ook tekst toevoegen aan de foto's en een timer instellen, zodat je de hele dag door foto's kunt bekijken. De fotolijst kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst en de foto's passen zich automatisch aan de stand van de lijst aan. De fotolijst heeft een intern geheugen van 8 GB en wordt alleen gebruikt met een voedingskabel, omdat deze geen batterij heeft. Bovendien is de Denver PFF-1542 Light Wood digitale fotolijst niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het lichte houten ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan elk interieur. Of je nu een moderne of klassieke stijl hebt, deze fotolijst past perfect bij elke inrichting. Het slanke en minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat de fot.

Pluspunten
  • Je kunt gemakkelijk foto's draadloos naar de 10,1 inch touchscreen fotolijst sturen via wi-fi. Je kunt zelf de tijd tussen de foto's instellen, van 10 seconden tot 30 minuten. Met behulp van een geheugenkaart kun je foto's overzetten naar het interne geheugen van de fotolijst.

Minpunten
  • Het geheugenkaartslot is niet bruikbaar als uitbreidbaar geheugen en is alleen bedoeld voor het overzetten van foto's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Denver PFF-1542 Light wood

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Denver PFF-1542 Light wood tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Denver PFF-1542 Light wood. 

De review over Denver PFF-1542 Light wood is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals