Search
Close this search box.
  1. Denver PFF-1514 White

Denver PFF-1514 White Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Denver 119101050030. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Denver PFF-1514 White.

Specificaties Denver PFF-1514 White

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101050030

Omschrijving van de Denver PFF-1514 White

Let op: met een geheugenkaart vergroot je niet het interne geheugen van 8 GB. Hiermee verplaats je jouw foto's alleen naar het interne geheugen van de fotolijst. De Denver Frameo PFF-1514 White digitale fotolijst is de perfecte manier om jouw foto's en video's op groot formaat te presenteren. Het indrukwekkende 15,6-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels zorgt ervoor dat je jouw kostbare herinneringen in hoge kwaliteit kunt laten zien. Of je nu kiest om de lijst horizontaal of verticaal neer te zetten, de foto's passen zich moeiteloos aan. Maar deze fotolijst biedt nog veel meer dan alleen het tonen van foto's. Met de handige Frameo app kun je eenvoudig foto's en video's naar de digitale fotolijst sturen. Nodig je vrienden en familie uit om via deze app hun favoriete foto's naar jouw lijst te sturen en creëer zo een gedeelde ervaring. Met de app kun je zelfs tekst toevoegen aan de foto's en een timer instellen, zodat er de hele dag door een prachtige diashow te zien is. Met een ruim intern geheugen van 8 GB kun je talloze foto's en video's opslaan. Geen gedoe met batterijen, want deze fotolijst werkt uitsluitend met een voedingskabel. Kortom, de Denver Frameo PFF-1514 White digitale fotolijst is de ideale keuze voor diegenen die hun herinneringen op een indrukwe.

Pluspunten
  • Met een groot scherm van 15,6 inch kun je foto's en video's op een ruim formaat bekijken. Je kunt de tijd tussen de beelden zelf instellen, variërend van 10 seconden tot 30 minuten.

Minpunten
  • Deze fotolijst functioneert enkel met een voedingskabel, dus je hebt een nabijgelegen stopcontact nodig. Het geheugenkaartslot dient niet als uitbreidbaar geheugen en is enkel bedoeld voor het overzetten van foto's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Denver PFF-1514 White

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Denver PFF-1514 White tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Denver PFF-1514 White. 

De review over Denver PFF-1514 White is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals