Search
Close this search box.
  1. Denver PFF-1514 Black

Denver PFF-1514 Black Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Denver 119101050020. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Denver PFF-1514 Black.

Specificaties Denver PFF-1514 Black

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101050020

Omschrijving van de Denver PFF-1514 Black

Met de Denver PFF-1514 Black digitale fotolijst kun je nu jouw meest dierbare foto's en video's op een indrukwekkende manier presenteren. Deze fotolijst heeft een groot beeldscherm van 15,6 inch met een hoge resolutie van 1920 x 1080 pixels, waardoor jouw foto's en video's tot leven komen met levendige kleuren en scherpe details. Bovendien kun je de fotolijst zowel horizontaal als verticaal neerzetten, zodat je altijd de perfecte kijkhoek kunt vinden. Wat deze fotolijst echt uniek maakt, is de Frameo app. Met deze app kun je niet alleen foto's en video's naar de fotolijst sturen, maar ook vrienden en familie uitnodigen om hun eigen foto's met jou te delen. Je kunt zelfs teksten toevoegen aan de foto's en een timer instellen, zodat er de hele dag door een diavoorstelling van herinneringen te zien is. Met een intern geheugen van 8 GB kun je ook een aanzienlijke hoeveelheid bestanden opslaan, zodat je altijd kunt genieten van al je favoriete momenten. Het gemakkelijk te gebruiken ontwerp van de Denver PFF-1514 Black digitale fotolijst maakt het nog aantrekkelijker. Het enige dat je nodig hebt, is een voedingskabel om de fotolijst van stroom te voorzien - er is geen batterij nodig. Dus waar wacht je nog op? Creëer je eigen fotogalerij en beleef al je kostbare herinneringen keer op keer met de Denver PFF-1514.

Pluspunten
  • Met het grote scherm van 15,6 inch kun je foto's en video's op een groot formaat bekijken. Je kunt zelf de tijd tussen jouw beelden instellen, variërend van 10 seconden tot 30 minuten.

Minpunten
  • Deze fotolijst functioneert enkel met een stroomkabel, wat betekent dat je een stopcontact in de buurt nodig hebt. Het geheugenkaartslot fungeert niet als uitbreidbaar geheugen en is slechts bedoeld om foto's over te zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Denver PFF-1514 Black

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Denver PFF-1514 Black tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Denver PFF-1514 Black. 

De review over Denver PFF-1514 Black is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals