Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Denver PFF-1503 Zwart

Denver PFF-1503 Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Denver 119101040360. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Denver PFF-1503 Zwart.

Specificaties Denver PFF-1503 Zwart

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101040360

Omschrijving van de Denver PFF-1503 Zwart

Let op: met een geheugenkaart vergroot je niet het interne geheugen van 16 GB. Hiermee verplaats je jouw foto's alleen naar het interne geheugen van de fotolijst. De Denver PFF-1503 Zwart is een digitale fotolijst met een 15,6 inch beeldscherm. Hierop laat je een slideshow van jouw favoriete foto's zien. Zowel jij als je vrienden sturen via wifi foto's naar de lijst. Jij bepaalt zelf via het touchscreen wie je toegang geeft. In de app voeg je teksten toe aan de foto's. Zo plaats je bijvoorbeeld een lief bericht bij een foto. Met een geheugenkaart zet je ook foto's op het interne geheugen van de fotolijst. Dit geheugen van 16 GB is niet uitbreidbaar. Je stelt de tijd tussen de foto's naar wens in van 10 seconden tot 30 minuten. Met de timer zorg je ervoor dat de fotolijst automatisch 's avonds uitschakelt. Zo vergeet je dit nooit voor het slapen. De Denver PFF-1503 Zwart is de perfecte digitale fotolijst om al je dierbare herinneringen op een prachtige manier weer te geven. Met zijn indrukwekkende 15,6 inch beeldscherm biedt deze fotolijst een meeslepende kijkervaring. Je kunt genieten van een continue slideshow van je favoriete foto's, waardoor elke keer dat je naar de fotolijst kijkt een nieuw visueel avontuur is. Wat deze fotolijst echt uniek maakt, is de mogelijkheid om foto's.

Pluspunten
  • Zowel jij als je vrienden sturen eenvoudig foto's naar de fotolijst met een 15,6 inch touchscreen via wifi. Je kunt de tijd tussen de foto's instellen naar jouw voorkeur, variërend van 10 seconden tot 30 minuten. Met de ingebouwde timer schakelt de fotolijst automatisch uit in de avond.

Minpunten
  • Het geheugenkaartslot is niet bruikbaar als uitbreidbaar geheugen en is enkel bedoeld voor het overzetten van foto's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Denver PFF-1503 Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Denver PFF-1503 Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Denver PFF-1503 Zwart. 

De review over Denver PFF-1503 Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals