Denver PFF-1064 Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Denver 119101040340. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Denver PFF-1064 Zwart.

Specificaties Denver PFF-1064 Zwart

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101040340

Omschrijving van de Denver PFF-1064 Zwart

Let op: met een geheugenkaart vergroot je niet het interne geheugen van 16 GB. Hiermee verplaats je jouw foto's alleen naar het interne geheugen van de fotolijst. Laat je favoriete foto's zien op de Denver PFF-1064 digitale fotolijst. Op het 10,1 inch beeldscherm, met een resolutie van 1920 x 1200 pixels, presenteer je de beelden in hoge kwaliteit. Via de app stuur je foto's en video's naar de fotolijst en voeg je er tekst aan toe. Ook kunnen vrienden en familie hier foto's naartoe sturen. Jij bepaalt zelf via het touchscreen wie je toegang geeft. Met een geheugenkaart plaats je ook foto's op het interne geheugen van de fotolijst. Dit geheugen van 16 GB is niet uitbreidbaar. De tijd tussen de beelden stel je handmatig in tussen de 10 en 30 seconden. Met de timer zorg je er daarnaast voor dat de fotolijst zichzelf 's avonds uitschakelt. Zo vergeet je dit nooit voor het slapen. Met de Denver PFF-1064 digitale fotolijst breng je jouw herinneringen tot leven. Dit stijlvolle apparaat heeft een indrukwekkend 10,1 inch beeldscherm met een hoge resolutie van 1920 x 1200 pixels, waardoor je foto's en video's in adembenemende kwaliteit kunt bekijken. Met behulp van de handige app kun je eenvoudig foto's en video's naar de fotolijst sturen, en zelfs tekst toe.

Pluspunten
  • Zowel jij als je vrienden kunnen foto's en video's naar het digitale fotolijstje sturen via wifi. Je kunt de tijd tussen de beelden zelf instellen, van 10 tot 30 seconden. De fotolijst schakelt 's avonds automatisch uit via de timer.

Minpunten
  • Het geheugenkaartslot functioneert niet als uitbreidbaar geheugen en is uitsluitend bedoeld voor het overbrengen van foto's. Deze fotolijst werkt enkel met een stroomkabel, wat betekent dat je een nabijgelegen stopcontact nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Denver PFF-1064 Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Denver PFF-1064 Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Denver PFF-1064 Zwart. 

De review over Denver PFF-1064 Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals