Denver PFF-1042DW Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Denver 119101040400. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Denver PFF-1042DW.

Specificaties Denver PFF-1042DW

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101040400

Omschrijving van de Denver PFF-1042DW

Let op: door het gebruik van een geheugenkaart wordt het interne geheugen van 16 GB niet vergroot. Het stelt je echter in staat om je foto's eenvoudig over te brengen naar het interne geheugen van de Denver PFF-1042DW fotolijst. Deze fotolijst voegt een persoonlijk tintje toe aan je huis, met zijn elegante houten ontwerp. Met behulp van wifi kunnen zowel jij als je vrienden foto's naar de fotolijst sturen. Je hebt volledige controle over wie toegang heeft tot de foto's via het touchscreen. Dit maakt het delen van foto's van bijvoorbeeld jullie gezamenlijke vakantie direct mogelijk. Met de bijbehorende app kun je zelfs teksten toevoegen aan de foto's voor een extra persoonlijk tintje. De Denver PFF-1042DW is uitgerust met een indrukwekkend 10,1 inch touchscreen. Hiermee kun je gemakkelijk de gewenste instellingen selecteren. Je kunt bijvoorbeeld de tijd tussen de foto's instellen, variërend van 10 seconden tot 30 minuten. Als je een timer instelt, schakelt de fotolijst automatisch uit in de avonduren, zodat je dit nooit meer vergeet voordat je gaat slapen. Zo kun je genieten van je favoriete foto's zonder enige zorgen. Met de Denver PFF-1042DW haal je niet alleen een prachtige fotolijst in huis, maar ook een handig en gebruiksvriendelijk apparaat om je mooiste herinneringen tot leven te brengen.

Pluspunten
  • Zowel jij als je vrienden kunnen foto's en video's naar de digitale fotolijst sturen via wifi. De fotolijst kan worden bediend via de app of het 10,1 inch touchscreen. Je kunt zelf de gewenste tijd tussen de foto's instellen, variërend van 10 seconden tot 30 minuten.

Minpunten
  • Het geheugenkaartslot is niet geschikt voor uitbreidbaar geheugen en is enkel bedoeld om foto's over te zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Denver PFF-1042DW

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Denver PFF-1042DW tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Denver PFF-1042DW. 

De review over Denver PFF-1042DW is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals