Search
Close this search box.
  1. Denver PFF-1042 Light wood

Denver PFF-1042 Light wood Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Denver 119101040330. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Denver PFF-1042 Light wood.

Specificaties Denver PFF-1042 Light wood

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101040330

Omschrijving van de Denver PFF-1042 Light wood

Let op: het gebruik van een geheugenkaart vergroot niet het interne geheugen van 16 GB. Hiermee kun je alleen jouw foto's naar het interne geheugen van de Denver PFF-1042 Light Wood digitale fotolijst verplaatsen. Maak een prachtige diavoorstelling met je eigen foto's op deze fotolijst. Het 10,1 inch beeldscherm met een resolutie van 1280x800 pixels biedt een eenvoudige manier om je favoriete foto's te tonen. Je kunt foto's op de fotolijst zetten op twee manieren: met een micro SD kaart of via de Frameo app. Met behulp van de app kun je foto's selecteren op je telefoon of tablet en ze vervolgens naar de digitale fotolijst sturen. Met de app kun je ook tekst toevoegen aan de foto's en een timer instellen, zodat je de hele dag door foto's kunt bekijken. De fotolijst kan zowel horizontaal als verticaal worden neergezet en de foto's passen zich automatisch aan. De lijst heeft een intern geheugen van 16 GB en werkt alleen met een voedingskabel, aangezien deze geen batterij heeft. Daarnaast wordt de Denver PFF-1042 Light Wood fotolijst geleverd in een stijlvolle lichte houten afwerking, waardoor hij perfect past bij elk interieur. De fotolijst is niet alleen ideaal voor het tonen van je persoonlijke herinneringen, maar kan ook worden gebruikt als een decoratief stuk in je huis. Met zijn strakke en moderne ontwerp zal deze fotolijst zeker de aandacht trek.

Pluspunten
  • Je kunt eenvoudig foto's naar de fotolijst met een touchscreen van 10,1 inch sturen via wi-fi. Je kunt zelf de tijd tussen de foto's instellen, variërend van 10 seconden tot 30 minuten. Met een geheugenkaart kun je foto's opslaan in het interne geheugen van de fotolijst.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd. Het geheugenkaartslot is niet bedoeld voor uitbreidbaar geheugen en kan alleen gebruikt worden voor het overzetten van foto's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Denver PFF-1042 Light wood

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Denver PFF-1042 Light wood tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Denver PFF-1042 Light wood. 

De review over Denver PFF-1042 Light wood is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals