Denver Frameo PFF-1503 Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Denver 119101050060. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Denver Frameo PFF-1503 Wit.

Specificaties Denver Frameo PFF-1503 Wit

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101050060

Omschrijving van de Denver Frameo PFF-1503 Wit

Let op: door het gebruik van een geheugenkaart wordt het interne geheugen van 16 GB niet vergroot. In plaats daarvan kun je jouw foto's alleen naar het interne geheugen van de Denver PFF-1503 Wit verplaatsen. Deze fotolijst heeft een indrukwekkend 15,6 inch beeldscherm waarop je jouw favoriete foto's kunt laten zien. Zowel jij als je vrienden kunnen via wifi foto's naar de lijst sturen. Dankzij het handige touchscreen kun jij zelf bepalen wie toegang heeft tot de foto's. In de bijbehorende app kun je zelfs teksten toevoegen aan de foto's, zoals de datum en locatie van de opname. Bovendien kun je met een geheugenkaart ook foto's toevoegen aan het interne geheugen van de fotolijst. Het geheugen van 16 GB kan helaas niet worden uitgebreid. Gelukkig kun je wel zelf instellen hoe lang elke foto in beeld blijft, variërend van 10 seconden tot 30 minuten. Met de handige timerfunctie kun je er bovendien voor zorgen dat de fotolijst automatisch uitschakelt in de avond, zodat je dit nooit meer vergeet voordat je gaat slapen.

Pluspunten
  • Zowel jij als je vrienden kunnen gemakkelijk foto's naar de fotolijst sturen via wifi met een 15,6 inch touchscreen. Je kunt de tijd tussen de foto's naar wens instellen, variërend van 10 seconden tot 30 minuten. Dankzij de ingebouwde timer schakelt de fotolijst 's avonds automatisch uit.

Minpunten
  • Het geheugenkaartslot is niet geschikt als uitbreidbaar geheugen en is alleen bedoeld voor het overzetten van foto's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Denver Frameo PFF-1503 Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Denver Frameo PFF-1503 Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Denver Frameo PFF-1503 Wit. 

De review over Denver Frameo PFF-1503 Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals