Search
Close this search box.
  1. Denver Frameo PFF-1027 Zwart

Denver Frameo PFF-1027 Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Denver 119101040250. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Denver Frameo PFF-1027 Zwart.

Specificaties Denver Frameo PFF-1027 Zwart

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101040250

Omschrijving van de Denver Frameo PFF-1027 Zwart

Let op: het gebruik van een geheugenkaart vergroot niet het interne geheugen van 16 GB. Het stelt je alleen in staat om jouw foto's over te zetten naar het interne geheugen van de Denver Frameo PFF-1027 Zwart digitale fotolijst. Creëer je eigen fotoslideshow met deze fotolijst van 10,1 inch, voorzien van een schermresolutie van 1280x800 pixels. Laat eenvoudigweg jouw favoriete foto's zien door ze te selecteren in de Frameo app en ze vervolgens naar de digitale fotolijst te sturen. Met behulp van de app kun je tekst toevoegen aan de foto's en een timer instellen, zodat je de hele dag door kunt genieten van een constante stroom aan afbeeldingen. De fotolijst kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst en past zich automatisch aan de oriëntatie van de foto's aan. De fotolijst is uitgerust met een intern geheugen van 16 GB. Het apparaat heeft geen batterij en kan alleen worden gebruikt met behulp van een voedingskabel. Daarnaast is de Denver Frameo PFF-1027 Zwart voorzien van een strak en modern ontwerp, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan elk interieur. Het grote beeldscherm zorgt ervoor dat jouw foto's duidelijk en levendig worden weergegeven, met een hoge resolutie die alle details prachtig vastlegt. Met deze digitale fotolijst kun je jouw herinneringen tot leven brengen en ze delen met familie en vrienden. Het is een perfect.

Pluspunten
  • Je kunt gemakkelijk foto's naar de fotolijst met 10,1 inch touchscreen sturen via wi-fi. Je kunt de tijd tussen de foto's naar eigen voorkeur instellen, van 10 seconden tot 30 minuten. Met behulp van een geheugenkaart kun je foto's overzetten naar het interne geheugen van de fotolijst.

Minpunten
  • Het geheugenkaartslot functioneert niet als uitbreidbaar geheugen en is enkel bedoeld voor het overzetten van foto's. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Denver Frameo PFF-1027 Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Denver Frameo PFF-1027 Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Denver Frameo PFF-1027 Zwart. 

De review over Denver Frameo PFF-1027 Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals