Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Denver Frameo PFF-1027 Wit

Denver Frameo PFF-1027 Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Denver 119101040260. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Denver Frameo PFF-1027 Wit.

Specificaties Denver Frameo PFF-1027 Wit

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101040260

Omschrijving van de Denver Frameo PFF-1027 Wit

Let op: door middel van een geheugenkaart vergroot je niet het interne geheugen van 16 GB. In plaats daarvan kun je jouw foto's alleen verplaatsen naar het interne geheugen van de Denver Frameo PFF-1027 Wit digitale fotolijst. Met deze fotolijst kun je je eigen foto slideshow maken. Op het 10,1 inch beeldscherm met een resolutie van 1280x800 pixels kun je eenvoudig je favoriete foto's tonen. Je kunt foto's selecteren in de Frameo app en deze vervolgens naar de digitale fotolijst sturen. Met behulp van de app kun je tekst toevoegen aan de foto's en een timer instellen, zodat je de hele dag door foto's kunt bekijken. De fotolijst kan zowel horizontaal als verticaal worden neergezet en de foto's passen zich hier automatisch op aan. De fotolijst heeft een intern geheugen van 16 GB en werkt alleen met een voedingskabel, aangezien er geen batterij aanwezig is. Met de Denver Frameo PFF-1027 Wit digitale fotolijst hoef je nooit meer te kiezen welke foto's je wilt afdrukken en inlijsten. Deze moderne fotolijst biedt je de mogelijkheid om al je favoriete foto's op één plek te bewaren en ze op een prachtig 10,1 inch scherm te tonen. Of je nu vakantiefoto's, familiefoto's of foto's van je huisdieren wilt laten zien, met deze fotolijst kun je ze allemaal laten zien in een eenvoudige en stijlvolle diavoorstelling. De Frameo.

Pluspunten
  • Je kunt eenvoudig foto's naar de fotolijst met een 10,1 inch touchscreen sturen via wifi. Je kunt de gewenste tijd tussen de foto's instellen van 10 seconden tot 30 minuten. Je kunt foto's op het interne geheugen van de fotolijst zetten via een geheugenkaart.

Minpunten
  • Het geheugenslot werkt niet als uitbreidbaar geheugen en is enkel bedoeld voor het overzetten van foto's. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Denver Frameo PFF-1027 Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Denver Frameo PFF-1027 Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Denver Frameo PFF-1027 Wit. 

De review over Denver Frameo PFF-1027 Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals