Denver CRP-618 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Denver 111131000370. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Denver CRP-618.

Specificaties Denver CRP-618

Merk

Denver

Fabrikantcode

111131000370

Omschrijving van de Denver CRP-618

Met de Denver CRP-618 heb je altijd zicht op de tijd, waar je ook bent in de slaapkamer. Deze radiowekker projecteert namelijk moeiteloos de tijd op de muur of het plafond. Je kunt zelfs twee wekkers instellen, bijvoorbeeld één voor jou en één voor je partner. En als je in het weekend wat langer wilt uitslapen, kun je eenvoudig de werkdagen instellen en het weekend vrijhouden. Heb je de gewoonte om voor het slapengaan nog even naar de radio te luisteren, maar ben je bang om in slaap te vallen? Geen zorgen! Met de slaapmodus kun je tijdens het luisteren de timer instellen. De radio schakelt dan automatisch uit wanneer de ingestelde tijd is verstreken. Zo kun je rustig genieten van je favoriete muziek zonder je zorgen te maken dat je in slaap valt en de hele nacht de radio aan blijft staan. De Denver CRP-618 is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn slanke ontwerp past hij perfect in elke slaapkamer. Bovendien heeft hij een handige snooze-functie, zodat je nog even kunt blijven liggen als je nog niet helemaal klaar bent om op te staan. En met de handige dimfunctie kun je de helderheid van de projectie aanpassen aan je voorkeur. Kortom, met de Denver CRP-618 haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke radiowekker in huis.

Pluspunten
  • Vanuit elke hoek van de kamer kun je zien hoe laat het is, omdat deze wekker de tijd projecteert op de muur of het plafond. Met de FM-tuner word je wakker met je favoriete radiozender. Dankzij de slaaptimer wordt de muziek automatisch uitgeschakeld na een ingestelde tijd.

Minpunten
  • Er is geen mogelijkheid om je eigen muziek af te spelen via bluetooth.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Denver CRP-618

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Denver CRP-618 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Denver CRP-618. 

De review over Denver CRP-618 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals