De'Longhi PAC EX UV Carelight Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor DeLonghi 151454014. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de De'Longhi PAC EX UV Carelight.

Specificaties De'Longhi PAC EX UV Carelight

Merk

DeLonghi

Fabrikantcode

151454014

Omschrijving van de De'Longhi PAC EX UV Carelight

Met de De'Longhi PAC EX UV Carelight zorg je niet alleen voor verkoeling in de ruimte, maar verbeter je ook direct de kwaliteit van de lucht. Deze airconditioner is uitgerust met een uv-c lamp waarmee micro-organismen zoals bacteriën onschadelijk worden gemaakt. Daarnaast beschikt deze airco over een real feel stand, waarmee hij het ideale klimaat creëert. Door middel van gekleurde lampjes geeft de PAC EX UV aan hoe goed het binnenklimaat is. Hij houdt daarbij rekening met de temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimte en past automatisch zijn werking aan. Met een koelvermogen van 13.000 BTU kan deze airco ruimtes tot 25 vierkante meter met hoge warmtelasten afkoelen. Zelfs als je weinig warmtelasten hebt, kan hij nog steeds een ruimte tot 38 vierkante meter verkoelen. Het maximale geluidsniveau van deze airco is 63 decibel, wat betekent dat hij vrij luid kan zijn. Het is belangrijk om op te merken dat de lengte van de afvoerslang 120 centimeter is, dus controleer of dit lang genoeg is voor de ruimte waar je van plan bent om de airco te plaatsen. Met de De'Longhi PAC EX UV Carelight haal je niet alleen een krachtige airconditioner in huis, maar ook een apparaat dat de luchtkwaliteit verbetert. Dankzij de uv-c lamp worden micro-organismen effectief bestreden, waardoor je kunt genieten van een frisse en gezonde omgeving. Daarna.

Pluspunten
  • Dankzij de uv-c lamp verbeter je direct de luchtkwaliteit. Met de real feel stand creëert deze airco een comfortabel binnenklimaat. Met de thermostaat stel je gemakkelijk de gewenste kamertemperatuur in.

Minpunten
  • Deze airco produceert veel geluid, met een geluidsniveau van 63 dB. Vanwege zijn gewicht van 30 kilogram is het minder eenvoudig om deze airco naar een andere verdieping te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor De'Longhi PAC EX UV Carelight

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de De'Longhi PAC EX UV Carelight tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de De'Longhi PAC EX UV Carelight. 

De review over De'Longhi PAC EX UV Carelight is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.