De'Longhi PAC EM82 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor DeLonghi 151456002. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de De'Longhi PAC EM82.

Specificaties De'Longhi PAC EM82

Merk

DeLonghi

Fabrikantcode

151456002

Omschrijving van de De'Longhi PAC EM82

De De'Longhi PAC EM82 is een krachtige airconditioner die perfect is voor het koelen van slecht geïsoleerde ruimtes tot 19 vierkante meter. Met een koelvermogen van 10.000 BTU zorgt deze airco ervoor dat je comfortabel kunt genieten van een aangename temperatuur, zelfs op de warmste dagen. Met de handige meegeleverde afstandsbediening kun je gemakkelijk de verkoeling aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Je hebt de keuze uit 3 verschillende ventilatiesnelheden, zodat je de luchtstroom naar wens kunt regelen. Daarnaast kun je met de ingebouwde timer functie de airco automatisch in- en uitschakelen, zodat je energie kunt besparen. Een unieke eigenschap van de PAC EM82 is het ontvochtigingsprogramma. Met dit programma kan de airco tot wel 23 liter vocht uit de lucht onttrekken. Hierdoor behoren vochtige ruimtes en condens op de ramen tot het verleden. Let op: de airco produceert een maximaal geluidsniveau van 63 decibel, wat vrij luid is. Controleer ook of de lengte van de meegeleverde afvoerslang van 120 centimeter voldoende is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Met de De'Longhi PAC EM82 geniet je van een aangename temperatuur in jouw woning, zelfs op de warmste dagen. Het is de perfecte oplossing voor een optimaal binnenklimaat en biedt jou het comfort dat je verdient.

Pluspunten
  • De mobiele airconditioner beschikt over een ontvochtigingsfunctie, waarmee je de lucht kunt ontvochtigen zonder te koelen. Met behulp van de thermostaat kun je eenvoudig de gewenste kamertemperatuur instellen. Dankzij de wielen kun je de airconditioner gemakkelijk verplaatsen.

Minpunten
  • Deze airconditioner heeft een gewicht van 30 kilogram, wat het moeilijker maakt om hem naar een andere verdieping te tillen. Met een geluidsniveau van 63 dB maakt deze airco veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor De'Longhi PAC EM82

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de De'Longhi PAC EM82 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de De'Longhi PAC EM82. 

De review over De'Longhi PAC EM82 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.