De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor DeLonghi 151462002. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel.

Specificaties De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel

Merk

DeLonghi

Fabrikantcode

151462002

Omschrijving van de De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel

De De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel biedt niet alleen verkoeling, maar houdt ook de luchtvochtigheid in huis in de gaten. Je kunt het comfortniveau eenvoudig aflezen op het scherm: groen betekent goed, blauw betekent perfect en bij oranje is de airco bezig om het juiste niveau te bereiken. Deze mobiele airco kan goed geïsoleerde ruimtes tot 28 vierkante meter verkoelen en in minder goed geïsoleerde ruimtes kan hij tot maximaal 19 vierkante meter koelen. Met de thermostaat kun je de gewenste temperatuur instellen en met de 24-uurs timer bepaal je hoe lang de airco moet blijven werken. Let wel op dat deze airco een maximale geluidsniveau heeft van 64 decibel, waardoor hij behoorlijk luid kan zijn. Zorg er bovendien voor dat je controleert of de lengte van de afvoerslang van 120 centimeter voldoende is voor de ruimte waarin je de airco plaatst. Met de De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel geniet je niet alleen van verkoeling, maar ook van een gecontroleerde luchtvochtigheid in huis.

Pluspunten
  • De airconditioning zorgt voor optimaal comfort in huis dankzij zijn Real Feel technologie. De airconditioning heeft 3 verschillende windstanden, zodat de ruimte naar jouw wensen koeler wordt. Je kunt de mobiele airconditioning eenvoudig bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.

Minpunten
  • De bijgeleverde raamafdichtingsset is alleen geschikt voor schuiframen. Deze airco maakt veel geluid met een geluidsniveau van 64 dB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel. 

De review over De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.