Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. De'Longhi DNS80

De'Longhi DNS80 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor DeLonghi 148116601. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de De'Longhi DNS80.

Specificaties De'Longhi DNS80

Merk

DeLonghi

Fabrikantcode

148116601

Omschrijving van de De'Longhi DNS80

Met de De'Longhi DNS80 haalt u niet alleen vocht uit de lucht, maar verbetert u ook direct de kwaliteit van de lucht in uw huis. Deze innovatieve luchtontvochtiger is voorzien van een handige ionisatiefunctie, die ervoor zorgt dat stofdeeltjes zwaarder worden en op de grond belanden. Hierdoor kunt u ze eenvoudig opzuigen met uw stofzuiger. Daarnaast biedt de DNS80 verschillende voorgeprogrammeerde standen waarmee u de luchtvochtigheid naar wens kunt aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld het droogprogramma inschakelen om uw was sneller te laten drogen. Met een capaciteit van 34 vierkante meter is deze ontvochtiger perfect geschikt voor gebruik in middelgrote ruimtes. De De'Longhi DNS80 is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol ontworpen. Met zijn slanke en moderne design past hij moeiteloos in elk interieur. Bovendien is hij uitgerust met handige functies zoals een digitaal display en een timer, waarmee u de ontvochtiger eenvoudig kunt instellen en bedienen. Kortom, met de De'Longhi DNS80 geniet u van een aangename en gezonde leefomgeving, waarbij u zelf de controle heeft over de luchtvochtigheid.

Pluspunten
  • Dankzij het droogprogramma droogt je wasgoed sneller. Met de ionisatiefunctie verbeter je niet alleen de luchtkwaliteit, maar ook ontvochtig je de lucht. Deze luchtontvochtiger is geschikt voor gebruik in jouw caravan, chalet of zomerhuisje, omdat hij ook bij lage temperaturen werkt.

Minpunten
  • Om het water af te voeren, moet je altijd de condensafvoerslang naar een afvoerput op een lager niveau leiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor De'Longhi DNS80

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de De'Longhi DNS80 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de De'Longhi DNS80. 

De review over De'Longhi DNS80 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.