Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. De'Longhi DEXD214F

De'Longhi DEXD214F Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor DeLonghi 148514251. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de De'Longhi DEXD214F.

Specificaties De'Longhi DEXD214F

Merk

DeLonghi

Fabrikantcode

148514251

Omschrijving van de De'Longhi DEXD214F

De'Longhi DEXD214F is de perfecte luchtontvochtiger om ruimtes tot 26 vierkante meter fris en droog te houden. Met de handige knoppen op de ontvochtiger kun je kiezen uit maar liefst 7 standen, waarmee je de luchtvochtigheid kunt regelen tussen de 30% en 70%. Op het duidelijke scherm wordt vervolgens de actuele luchtvochtigheid in huis weergegeven, zodat je altijd op de hoogte bent. Deze luchtontvochtiger is voorzien van een ingebouwde hygrometer, die ervoor zorgt dat de ontvochtiger automatisch stopt met werken zodra de gewenste luchtvochtigheid is bereikt. Wil je dat de ontvochtiger slechts voor een paar uur aan staat? Geen probleem! Met de handige timerfunctie kun je de ontvochtiger eenvoudig instellen en schakelt hij automatisch uit na de gewenste tijd. Naast het ontvochtigen van de lucht, beschikt de DEXD214F ook over een handige wasdroogfunctie. Hiermee droogt jouw net gewassen kleding nog sneller en gemakkelijker. Deze luchtontvochtiger is geschikt voor zowel verwarmde als onverwarmde ruimtes, waardoor je hem gemakkelijk kunt plaatsen in de garage of kelder. Let op: bij dit model ontvang je geen wielen, antiallergeenfilter, stoffilter of zilverionen-luchtfilter.

Pluspunten
  • Jouw wasgoed droogt extra snel dankzij het droogprogramma. Je hebt altijd kennis van de luchtvochtigheid in huis dankzij de ingebouwde hygrometer. Je kunt het water continu afvoeren dankzij de meegeleverde condensafvoerslang.

Minpunten
  • Om de waterafvoer te kunnen gebruiken, moet je zelf een condensafvoerslang aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor De'Longhi DEXD214F

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de De'Longhi DEXD214F tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de De'Longhi DEXD214F. 

De review over De'Longhi DEXD214F is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.