Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. De'Longhi DEX 210

De'Longhi DEX 210 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor DeLonghi 148510201. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de De'Longhi DEX 210.

Specificaties De'Longhi DEX 210

Merk

DeLonghi

Fabrikantcode

148510201

Omschrijving van de De'Longhi DEX 210

Met de De'Longhi DEX210 kun je vocht onttrekken uit een ruimte tot wel 50 kubieke meter. Deze luchtontvochtiger is geschikt voor zowel verwarmde als onverwarmde ruimtes, waardoor hij perfect is voor gebruik in de garage of kelder. Bovendien is hij spatwaterdicht, waardoor je hem zonder zorgen in de badkamer kunt gebruiken. Met het speciale was droogprogramma drogen je handdoeken en wasgoed sneller dan ooit tevoren. De luchtontvochtiger heeft een waterreservoir met een inhoud van 2,1 liter, dat eenvoudig te verwijderen is. Wanneer het reservoir vol is, schakelt de ontvochtiger automatisch uit om overstromingen te voorkomen. Wil je liever dat het water direct naar het afvoerputje gaat? Dan kun je gebruik maken van een condensafvoerslang. Het enige wat je hoeft te doen, is de afvoerslang naar een lager gelegen punt leggen, aangezien de DEX 210 geen pomp heeft. Met de De'Longhi DEX210 ben je verzekerd van een vochtvrije en comfortabele omgeving. Of je hem nu gebruikt in je garage, kelder of badkamer, deze luchtontvochtiger biedt uitstekende prestaties en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Je wasgoed droogt extra snel dankzij het droogprogramma. De luchtvochtigheid blijft altijd op het niveau dat je hebt ingesteld dankzij de hygrostaat. Deze luchtontvochtiger kun je veilig in je kelder, caravan of zomerhuisje plaatsen, want hij werkt ook bij lage temperaturen.

Minpunten
  • Om het water af te voeren, moet je altijd de condensafvoerslang naar een lager gelegen afvoerput leiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor De'Longhi DEX 210

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de De'Longhi DEX 210 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de De'Longhi DEX 210. 

De review over De'Longhi DEX 210 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.