Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. De'Longhi DDSX220WFA

De'Longhi DDSX220WFA Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor DeLonghi 148520207. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de De'Longhi DDSX220WFA.

Specificaties De'Longhi DDSX220WFA

Merk

DeLonghi

Fabrikantcode

148520207

Omschrijving van de De'Longhi DDSX220WFA

Met de De'Longhi DDSX220WFA heb je volledige controle over de instellingen van jouw luchtontvochtiger, waar je ook bent. Dankzij de AriaDry De'Longhi app kun je eenvoudig de gewenste instellingen aanpassen. Deze handige ontvochtiger niet alleen verlaagt de luchtvochtigheid, maar verbetert ook direct de kwaliteit van de lucht. Dit komt doordat de luchtontvochtiger is uitgerust met een geavanceerd EPA 12 filter, dat effectief stof en bacteriën uit de lucht verwijdert. Met de DDSX220WFA kun je kiezen uit maar liefst 9 verschillende standen om de luchtvochtigheid te reguleren, variërend van een vochtigheidsgraad van 30% tot 70%. Of je nu een optimaal klimaat wilt creëren in je woonkamer, slaapkamer of kantoor, deze ontvochtiger is geschikt voor ruimtes tot wel 90 vierkante meter. Daarnaast is er ook een handig droogprogramma voor de was, waarmee je ervoor zorgt dat je kleding en andere textiel sneller droogt. Met de ingebouwde timerfunctie kun je eenvoudig instellen wanneer de DDSX220WFA automatisch uitschakelt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het onnodig laten draaien van de ontvochtiger. Of je nu thuis bent of onderweg, met de De'Longhi DDSX220WFA heb je altijd volledige controle over het klimaat in jouw ruimte.

Pluspunten
  • Je kunt de luchtontvochtiger eenvoudig op afstand bedienen met behulp van de handige AriaDry De'Longhi-app. Dankzij het speciale droogprogramma droogt je wasgoed extra snel. Met de bijgeleverde condensafvoerslang kun je het water continu afvoeren.

Minpunten
  • Om het water af te voeren, moet je altijd de condensafvoerslang naar een lager gelegen afvoerput leiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor De'Longhi DDSX220WFA

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de De'Longhi DDSX220WFA tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de De'Longhi DDSX220WFA. 

De review over De'Longhi DDSX220WFA is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.