Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. De'Longhi DD230P

De'Longhi DD230P Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor DeLonghi 148530201. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de De'Longhi DD230P.

Specificaties De'Longhi DD230P

Merk

DeLonghi

Fabrikantcode

148530201

Omschrijving van de De'Longhi DD230P

Met de De'Longhi DD230P condensatie ontvochtiger haal je krachtig vocht uit ruimtes tot wel 60 vierkante meter. Dankzij het grote waterreservoir van 7 liter hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig legen ervan. Je kunt er ook voor kiezen om het vocht direct af te voeren met de meegeleverde afvoerslang. Zo geniet je van een constant droge omgeving zonder gedoe. Deze ontvochtiger is uitgerust met een handige hygrostaat die constant de luchtvochtigheid meet en aanpast indien nodig. Of de luchtvochtigheid nu te hoog of te laag is, dit apparaat zorgt altijd voor de ideale omstandigheden. Bovendien beschikt de DD230P over een unieke ionisatiefunctie. Deze functie zorgt ervoor dat stofdeeltjes in de lucht verzwaard worden, waardoor ze naar de grond vallen. Dit is vooral handig als je last hebt van allergieën, omdat je de stofdeeltjes vervolgens eenvoudig kunt opzuigen met een stofzuiger. Met de De'Longhi DD230P condensatie ontvochtiger ben je verzekerd van een comfortabele en gezonde leefomgeving. Geniet van een ruimte zonder overtollig vocht en adem schone lucht in.

Pluspunten
  • Met een reservoir van 7 liter hoef je het waterreservoir minder vaak te legen dan bij andere luchtontvochtigers. Je kunt het water continu afvoeren met de bijgeleverde condensafvoerslang. Dankzij de ionisatiefunctie ontvochtig je niet alleen de lucht, maar verbeter je ook de luchtkwaliteit.

Minpunten
  • Je ontvangt geen signaal wanneer het waterreservoir vol is, waardoor je niet weet dat je luchtontvochtiger uit staat. Met een geluidsniveau van 53 decibel werkt deze luchtontvochtiger luider dan andere ontvochtigers in dezelfde prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor De'Longhi DD230P

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de De'Longhi DD230P tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de De'Longhi DD230P. 

De review over De'Longhi DD230P is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.