Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. De'Longhi AriaDry Light DNS65

De'Longhi AriaDry Light DNS65 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor DeLonghi DNS65. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de De'Longhi AriaDry Light DNS65.

Specificaties De'Longhi AriaDry Light DNS65

Merk

DeLonghi

Fabrikantcode

DNS65

Omschrijving van de De'Longhi AriaDry Light DNS65

Met de De'Longhi AriaDry Light DNS65 verbeter je niet alleen de luchtvochtigheid, maar ook de luchtkwaliteit in jouw huis. Deze innovatieve luchtontvochtiger is uitgerust met een ionisatiefunctie die ervoor zorgt dat stofdeeltjes verzwaren en op de grond terechtkomen, waardoor je een schoner en gezonder binnenklimaat creëert. Deze veelzijdige ontvochtiger kan zowel in verwarmde als in onverwarmde ruimtes worden gebruikt en is geschikt voor ruimtes tot wel 30 vierkante meter. Of je nu de ontvochtiger wilt gebruiken om de was te drogen of gewoon om de luchtvochtigheid te reguleren, de De'Longhi AriaDry Light DNS65 biedt verschillende handige functies. Gebruik de speciale wasdroog modus om je wasgoed snel en efficiënt te drogen, of schakel de turbo modus in voor een extra snelle droogtijd. Met zijn stijlvolle ontwerp en compacte formaat past de De'Longhi AriaDry Light DNS65 perfect in elke ruimte. Dankzij het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel en de handige draaggreep is deze luchtontvochtiger eenvoudig te verplaatsen en te gebruiken. Creëer een comfortabele en gezonde leefomgeving met de De'Longhi AriaDry Light DNS65, de ideale keuze voor iedereen die waarde hecht aan een schone en frisse lucht in huis.

Pluspunten
  • Dankzij de ionisatiefunctie verbeter je niet alleen de luchtkwaliteit, maar ontvochtig je ook de lucht. Dankzij het droogprogramma droogt je wasgoed sneller. Deze luchtontvochtiger kan zonder problemen in jouw caravan, chalet of zomerhuisje geplaatst worden, aangezien hij ook bij lage temperaturen werkt.

Minpunten
  • Om het water af te voeren, moet je altijd de condensafvoerslang naar een lager gelegen afvoerput leiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor De'Longhi AriaDry Light DNS65

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de De'Longhi AriaDry Light DNS65 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de De'Longhi AriaDry Light DNS65. 

De review over De'Longhi AriaDry Light DNS65 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.