Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Clean Air Optima CA-807

Clean Air Optima CA-807 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Clean Air Optima CA-807. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Clean Air Optima CA-807.

Specificaties Clean Air Optima CA-807

Merk

Clean Air Optima

Fabrikantcode

CA-807

Omschrijving van de Clean Air Optima CA-807

Met de Clean Air Optima CA-807 heb je altijd controle over de luchtvochtigheid in je huis. Deze luchtbevochtiger met reinigingsfunctie geeft op het display duidelijk aan hoe goed of slecht de luchtvochtigheid is. Je kunt dit eenvoudig aflezen aan de hand van de 3 kleuren: oranje voor te droge lucht, blauw voor een goede luchtvochtigheid en wit voor te vochtige lucht. Maar dat is niet alles. Deze luchtbevochtiger is uitgerust met roterende schijven in het waterreservoir die stof en pollen effectief uit de lucht filteren en in het water achterlaten. Daarnaast helpt dit apparaat ook bij het verminderen van onaangename geurtjes, zoals sigarettenrook. Dit is niet alleen handig, maar zorgt er ook direct voor dat de luchtkwaliteit in je huis verbetert. De Clean Air Optima CA-807 heeft een royaal waterreservoir van 5 liter, waarmee je de lucht in een ruimte tot maar liefst 70 vierkante meter kunt bevochtigen. Houd er echter rekening mee dat een luchtbevochtiger enkele dagen nodig heeft om de luchtvochtigheid op het gewenste niveau te krijgen. Hierdoor kan het in de eerste dagen voorkomen dat het waterreservoir sneller leeg raakt. Deze luchtbevochtiger is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn moderne design past hij perfect in elke kamer. Dus zeg vaarwel tegen droge lucht en geniet van een aang.

Pluspunten
  • Dit apparaat beschikt over een ingebouwde hygrometer, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Met deze bevochtiger verbeter je direct de kwaliteit van de lucht, omdat stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Het waterreservoir is verwijderbaar en kan gemakkelijk worden bijgevuld onder de kraan.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen om een aangename geur in huis te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Clean Air Optima CA-807

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Clean Air Optima CA-807 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Clean Air Optima CA-807. 

De review over Clean Air Optima CA-807 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.