Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Clean Air Optima CA-707

Clean Air Optima CA-707 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Clean Air Optima CA-707. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Clean Air Optima CA-707.

Specificaties Clean Air Optima CA-707

Merk

Clean Air Optima

Fabrikantcode

CA-707

Omschrijving van de Clean Air Optima CA-707

Met de Clean Air Optima CA-707 kun je direct de luchtkwaliteit verbeteren. Deze innovatieve luchtontvochtiger en luchtreiniger combineert maar liefst 4 geavanceerde filtertechnologieën om ervoor te zorgen dat jij kunt genieten van schone en frisse lucht in huis. Deze krachtige luchtontvochtiger maakt gebruik van een voorfilter, een koolstoffilter, een ionisator en een uv-c lamp om de luchtkwaliteit te optimaliseren. Het voorfilter verwijdert grotere stofdeeltjes en haren, terwijl het koolstoffilter effectief vieze geurtjes neutraliseert. De ionisator zorgt ervoor dat zwevende stofdeeltjes verzwaren en op de grond vallen, waardoor ze niet langer in de lucht zweven. Bovendien doodt de uv-c lamp bacteriën, schimmels en virussen, waardoor ze geen kans krijgen om zich te vermenigvuldigen en je gezondheid kunnen beïnvloeden. Deze luchtontvochtiger is uitgerust met een handige hygrostaat en een gekleurde lichtring om de huidige luchtvochtigheid aan te geven. Rood licht geeft aan dat de lucht te vochtig is, groen betekent dat de luchtvochtigheid optimaal is en geel geeft aan dat de lucht te droog is. Op deze manier kun je altijd de ideale luchtvochtigheid behouden voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Met de Clean Air Optima CA-707 haal je een krachtige en veelzijdige luchtontvocht.

Pluspunten
  • Dankzij het koolstoffilter, het uv-c-licht, en de ionisatiefunctie verbeter je niet alleen de luchtkwaliteit, maar ook de ontvochtiging van de lucht. Je kunt de luchtontvochtiger gemakkelijk verplaatsen omdat hij op wieltjes staat. Dankzij de bijgeleverde condensafvoerslang kun je het water continu afvoeren.

Minpunten
  • Voor het afvoeren van water moet je altijd de condensafvoerslang naar een lager gelegen afvoerput leiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Clean Air Optima CA-707

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Clean Air Optima CA-707 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Clean Air Optima CA-707. 

De review over Clean Air Optima CA-707 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.