Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Clean Air Optima CA-704

Clean Air Optima CA-704 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Clean Air Optima CA-704. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Clean Air Optima CA-704.

Specificaties Clean Air Optima CA-704

Merk

Clean Air Optima

Fabrikantcode

CA-704

Omschrijving van de Clean Air Optima CA-704

Met de Clean Air Optima CA-704 zorg je direct voor een verbetering van de luchtkwaliteit in jouw huis. Dit innovatieve apparaat combineert een luchtontvochtiger en luchtreiniger in één, waardoor je kunt profiteren van ultieme luchtzuivering. De CA-704 maakt gebruik van maar liefst 4 geavanceerde filtertechnologieën om de lucht in jouw omgeving te zuiveren en te verfrissen. Deze luchtontvochtiger maakt gebruik van een voorfilter, een koolstoffilter, een ionisator en een uv-c lamp. Het voorfilter vangt grotere deeltjes zoals stof en haren op, terwijl het koolstoffilter effectief vieze geurtjes neutraliseert. De ionisator zorgt ervoor dat stofdeeltjes in de lucht verzwaren en op de grond vallen, waardoor de luchtkwaliteit aanzienlijk verbetert. Bovendien voorkomt het krachtige uv C-licht de verspreiding van bacteriën, schimmels en virussen, waardoor je een gezonde en hygiënische leefomgeving creëert. Een handige hygrostaat en een gekleurde lichtring geven je inzicht in de huidige luchtvochtigheid. Het apparaat zal rood licht tonen wanneer de lucht te vochtig is, groen licht wanneer de luchtkwaliteit optimaal is en geel licht wanneer de lucht te droog is. Hierdoor kun je direct actie ondernemen om de luchtvochtigheid in balans te brengen. Met de Clean Air.

Pluspunten
  • Dankzij de aanwezigheid van het koolstoffilter, uv-C licht en ionisatiefunctie, zorg je niet alleen voor het ontvochtigen van de lucht, maar ook voor het verbeteren van de luchtkwaliteit. De luchtontvochtiger kan gemakkelijk worden verplaatst, omdat hij op wieltjes staat. Bij de luchtontvochtiger ontvang je een condensafvoerslang waarmee het water continu wordt afgevoerd.

Minpunten
  • Om het water af te voeren, moet je altijd de condensafvoerslang naar een afvoerput leiden die lager gelegen is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Clean Air Optima CA-704

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Clean Air Optima CA-704 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Clean Air Optima CA-704. 

De review over Clean Air Optima CA-704 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.