Clean Air Optima CA-703 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Clean Air Optima CA-703. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Clean Air Optima CA-703.

Specificaties Clean Air Optima CA-703

Merk

Clean Air Optima

Fabrikantcode

CA-703

Omschrijving van de Clean Air Optima CA-703

Met de Clean Air Optima CA-703 verbeter je niet alleen de luchtvochtigheid in je huis, maar ook de kwaliteit van de lucht. Deze luchtontvochtiger is uitgerust met een ionisator en een uv C-lamp, waardoor het een krachtige en efficiënte luchtreiniger is. De ionisator zorgt ervoor dat stofdeeltjes in de lucht verzwaren en op de grond vallen, waardoor jij ze alleen nog maar hoeft op te zuigen met de stofzuiger. Dit betekent minder stof in de lucht en dus schoner en gezonder binnenklimaat. Bovendien helpt het uv-c licht om micro-organismen zoals bacteriën, virussen en schimmels te bestrijden. Deze schadelijke organismen worden effectief geneutraliseerd, waardoor ze zich niet langer kunnen verspreiden in de ruimte. Dit is vooral gunstig voor mensen met allergieën, omdat ze minder last zullen hebben van allergenen in de lucht. Met de Clean Air Optima CA-703 heb je dus niet alleen een luchtontvochtiger, maar ook een luchtreiniger die ervoor zorgt dat je de beste luchtkwaliteit in huis hebt. Breathe easy met de Clean Air Optima CA-703!

Pluspunten
  • Dankzij het uv-c licht en de ionisatiefunctie verbeter je niet alleen de luchtkwaliteit, maar ontvochtig je ook de lucht direct. Je voert het water continu af met de meegeleverde condensafvoerslang. Vanwege het compacte formaat van deze luchtontvochtiger kun je hem eenvoudig in elke ruimte plaatsen.

Minpunten
  • Om water af te voeren moet je de condensafvoerslang altijd naar een afvoerput laten leiden die lager gelegen is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Clean Air Optima CA-703

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Clean Air Optima CA-703 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Clean Air Optima CA-703. 

De review over Clean Air Optima CA-703 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.