Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Clean Air Optima CA-606B

Clean Air Optima CA-606B Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Clean Air Optima CA-606B. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Clean Air Optima CA-606B.

Specificaties Clean Air Optima CA-606B

Merk

Clean Air Optima

Fabrikantcode

CA-606B

Omschrijving van de Clean Air Optima CA-606B

Met de Clean Air Optima CA-606B zorg je altijd voor de perfecte luchtvochtigheid in jouw huis. Deze luchtbevochtiger schakelt automatisch in wanneer de luchtvochtigheid begint te dalen. Hij is in staat om grote ruimtes tot wel 65 vierkante meter te bevochtigen. Dankzij het geïntegreerde verwarmingselement stijgt de luchtvochtigheid snel, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Bovendien voorkomt de verwarming de vorming van bacteriën in het water, waardoor je altijd kunt genieten van schonere en gezondere lucht. De Clean Air Optima CA-606B beschikt ook over een ionisatiefunctie, waarmee je tevens de lucht in jouw huis kunt reinigen. Deze functie zorgt ervoor dat stofdeeltjes in de lucht naar de grond zakken, waardoor de lucht frisser en schoner wordt. Het bedienen van deze luchtbevochtiger is zeer eenvoudig dankzij het handige display en de meegeleverde afstandsbediening. Bovendien is de luchtbevochtiger voorzien van een stille nachtmodus, waardoor je hem ook gerust kunt gebruiken in de slaapkamer zonder gestoord te worden. Met de Clean Air Optima CA-606B haal je een hoogwaardige luchtbevochtiger in huis die niet alleen zorgt voor de juiste luchtvochtigheid, maar ook de lucht in jouw huis reinigt. Geniet van een gezonder binnenklimaat en adem in alle rust schone lucht in.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde hygrostaat wordt de luchtbevochtiger automatisch ingeschakeld wanneer de luchtvochtigheid afneemt. Met de ionisatiefunctie verbeter je niet alleen de luchtvochtigheid, maar reinig je de lucht ook direct. Je kunt deze bevochtiger veilig in de slaapkamer plaatsen, want hij heeft een nachtmodus.

Minpunten
  • Huisdieren kunnen het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger mogelijk niet prettig vinden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Clean Air Optima CA-606B

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Clean Air Optima CA-606B tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Clean Air Optima CA-606B. 

De review over Clean Air Optima CA-606B is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.