Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling

Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Clean Air Optima CA-604W Smart. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling.

Specificaties Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling

Merk

Clean Air Optima

Fabrikantcode

CA-604W Smart

Omschrijving van de Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling

Met de Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling kun je de luchtkwaliteit in je huis verbeteren, zelfs als je niet thuis bent. Met behulp van je smartphone kun je deze luchtbevochtiger bedienen. De bevochtiger is eenvoudig te verbinden met de bijbehorende app. Dankzij deze functie kun je de luchtvochtigheid in de gaten houden en de bevochtiger automatisch inschakelen wanneer de luchtvochtigheid daalt. De Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling is niet alleen een bevochtiger, maar ook een reiniger. Met behulp van een uv-c lamp in het apparaat worden bacteriën en virussen in het water gedood. Hierdoor wordt niet alleen de lucht bevochtigd, maar ook gereinigd. Daarnaast beschikt deze luchtbevochtiger over een ingebouwde ionisator, die ervoor zorgt dat stofdeeltjes en andere ongewenste stoffen naar de grond zakken. Dit draagt bij aan een schonere en gezondere lucht in jouw huis. Met een waterreservoir van maar liefst 3,8 liter hoef je deze luchtbevochtiger niet constant bij te vullen. Het reservoir is eenvoudig bij te vullen via de bovenkant van het apparaat, waardoor je geen gedoe hebt met het loskoppelen van slangen of het verwijderen van onderdelen. Kortom, de Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling is een handige en effectieve luchtbevochtiger die je luchtkwaliteit verbetert en je huis gezonder maakt, zelfs als je niet.

Pluspunten
  • Met de app kun je de luchtbevochtiger ook bedienen als je niet thuis bent. Als de luchtvochtigheid daalt, schakelt de bevochtiger automatisch in dankzij de ingebouwde hygrostaat. Met de ionisatiefunctie verbeter je niet alleen de luchtvochtigheid, maar reinig je ook meteen de lucht.

Minpunten
  • Huisdieren ervaren het geluid van een ultrasoon bevochtiger mogelijk als onprettig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling. 

De review over Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.