Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling

Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Clean Air Optima CA-604B Smart. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling.

Specificaties Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling

Merk

Clean Air Optima

Fabrikantcode

CA-604B Smart

Omschrijving van de Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling

Met de Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling kun je de luchtkwaliteit in huis verbeteren, zelfs als je niet thuis bent. Deze luchtbevochtiger is namelijk te bedienen via je smartphone. Je hoeft alleen maar de bijbehorende app te downloaden en de luchtbevochtiger te verbinden. Op deze manier kun je de luchtvochtigheid in huis controleren en aanpassen, waar je ook bent. Wat deze luchtbevochtiger echt speciaal maakt, is de ingebouwde uv-c lamp. Deze lamp heeft een krachtige werking en doodt bacteriën en virussen in het water. Hierdoor wordt niet alleen de lucht bevochtigd, maar ook gereinigd. Daarnaast is de CA-604B Smart Top Filling voorzien van een ionisator, die ervoor zorgt dat stofdeeltjes en andere ongewenste stoffen naar de grond zakken. Dit zorgt voor een schonere en gezondere lucht in huis. Met een waterreservoir van 3,8 liter hoef je niet constant bij te vullen. En wanneer het tijd is om bij te vullen, is dit zeer gemakkelijk dankzij de bovenvulling van het apparaat. Kortom, met de Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling kun je altijd genieten van een optimale luchtkwaliteit in huis, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met de app kun je de luchtbevochtiger ook op afstand bedienen, zelfs als je niet thuis bent. Dankzij de ingebouwde hygrostaat schakelt de bevochtiger automatisch aan wanneer de luchtvochtigheid daalt. Met de ionisatiefunctie verbeter je niet alleen de luchtvochtigheid, maar reinig je de lucht ook direct.

Minpunten
  • Huisdieren kunnen mogelijk het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger niet prettig vinden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling. 

De review over Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.