Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Clean Air Optima CA-603

Clean Air Optima CA-603 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Clean Air Optima CA-603. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Clean Air Optima CA-603.

Specificaties Clean Air Optima CA-603

Merk

Clean Air Optima

Fabrikantcode

CA-603

Omschrijving van de Clean Air Optima CA-603

Met de Clean Air Optima CA-603 heb je de volledige controle over de luchtkwaliteit in jouw huis. Dankzij de handige afstandsbediening kun je gemakkelijk de timer instellen, de luchtvochtigheid aanpassen en de ionisator inschakelen. Door de ionisator te gebruiken, verbeter je niet alleen de luchtvochtigheid, maar ook direct de kwaliteit van de lucht. De ionisator zorgt ervoor dat stofdeeltjes verzwaren en naar de grond zakken, waardoor je ze niet meer inademt. Deze luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes tot wel 45 vierkante meter. Je kunt de gewenste luchtvochtigheidsgraad instellen tussen de 45 en 75 procent. Zodra de gewenste luchtvochtigheid is bereikt, schakelt de bevochtiger zichzelf automatisch uit. Wil je een heerlijke geur in huis verspreiden? Voeg dan een beetje geurolie toe aan het speciale geurolie reservoir. Houd er wel rekening mee dat een luchtbevochtiger enkele dagen nodig heeft om de luchtvochtigheid op het gewenste niveau te krijgen. Hierdoor kan het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg raken. Met de Clean Air Optima CA-603 haal je niet alleen schone lucht in huis, maar ook een handige en veelzijdige luchtbevochtiger. Geniet van een gezonde en aangename leefomgeving met dit innovatieve apparaat.

Pluspunten
  • Met een maximum geluidsniveau van 25 dB is deze luchtbevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in deze prijsklasse. Door de ionisatiefunctie verbeter je niet alleen de luchtvochtigheid, maar reinig je ook meteen de lucht. Met het reservoir voor geuroliën verspreid je een heerlijke geur in huis.

Minpunten
  • Deze luchtbevochtiger is minder geschikt voor de slaapkamer, omdat het displaylicht blijft branden. Deze luchtbevochtiger kan een beetje spetteren en is daarom minder geschikt om op een houten ondergrond te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Clean Air Optima CA-603

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Clean Air Optima CA-603 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Clean Air Optima CA-603. 

De review over Clean Air Optima CA-603 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.