Search
Close this search box.
 1. Caliber HCG201

Caliber HCG201 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Caliber HCG201. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Caliber HCG201.

Specificaties Caliber HCG201

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG201

Omschrijving van de Caliber HCG201

Met de Caliber HCG201 word je elke ochtend op een aangename manier gewekt door je favoriete radiozender. Je kunt maar liefst 10 verschillende voorkeurzenders instellen, zodat je altijd kunt genieten van de muziek of het nieuws dat jij leuk vindt. Maar dat is nog niet alles! Deze wekker heeft ook een handige projectiefunctie, waarmee de tijd op de muur of het plafond wordt geprojecteerd. Hierdoor kun je vanuit elke hoek in de kamer gemakkelijk zien hoe laat het is. Daarnaast kun je met de Caliber HCG201 ook twee verschillende wektijden instellen. Dit is bijvoorbeeld ideaal als je aparte wekkers wilt hebben voor jou en je partner. Zo kunnen jullie op hetzelfde moment wakker worden, maar met jullie eigen favoriete muziek of radiozender. En als je 's avonds graag in slaap valt met muziek, dan is de ingebouwde slaaptimer echt iets voor jou. Je kunt de muziek instellen om automatisch uit te gaan na een bepaalde tijd, zodat je rustig kunt wegdromen zonder je zorgen te maken over het uitzetten van de radio. Bovendien kun je met de Caliber HCG201 zelf de helderheid van het display aanpassen. Als het donker is in de kamer, kun je de helderheid bijvoorbeeld wat lager zetten, zodat je niet wordt verblind door fel licht. Op deze manier kun je 's nachts rustig slapen en 's ochtends fris en opgewekt wakker worden met deze veelzijdige en gebruiksvriendelijke.

Pluspunten
 • 1

  .

  Je favoriete radiozender wekt je dankzij de FM-tuner. 2

  .

  Vanuit elke hoek van de kamer zie je hoe laat het is, omdat deze wekker de tijd projecteert op de muur of het plafond. 3

  .

  Je kunt 2 verschillende wektijden instellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner.

Minpunten
 • Je speelt geen eigen muziek af via bluetooth op de wekker.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Caliber HCG201

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Caliber HCG201 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Caliber HCG201. 

De review over Caliber HCG201 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals