Caliber HCG023 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Caliber HCG023. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Caliber HCG023.

Specificaties Caliber HCG023

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG023

Omschrijving van de Caliber HCG023

Met de Caliber HCG023 heb je niet alleen een gewone wekker, maar ook een handig apparaat dat de temperatuur en luchtvochtigheid in de kamer weergeeft. Hierdoor kun je de ideale omgeving creëren voor een goede nachtrust. Daarnaast word je 's ochtends wakker met je favoriete radiozender, waardoor je dag meteen goed begint. Deze wekker biedt ook de mogelijkheid om tot 10 verschillende radiozenders als voorkeur in te stellen, zodat je altijd de zender kunt kiezen die je het leukst vindt. Bovendien kun je niet alleen een wekker instellen voor jezelf, maar ook voor je partner. En als je nog even wilt blijven liggen, kun je de snooze functie gebruiken om de wekker tijdelijk uit te schakelen. Om het display aan te passen aan jouw voorkeur, kun je de helderheid in 3 verschillende standen instellen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een lagere helderheid kiezen wanneer het donker is, zodat het display niet te fel is. Kortom, met de Caliber HCG023 heb je niet alleen een praktische wekker, maar ook een handig apparaat dat zorgt voor een comfortabele en gepersonaliseerde slaapervaring.

Pluspunten
  • De wekker meet de temperatuur en luchtvochtigheid in de kamer. De wekker meet de temperatuur en vochtigheid in de kamer. Dankzij de FM-tuner ontwaak je met je favoriete radiozender. Met behulp van de FM-tuner word je wakker met je favoriete radiozender. Je stelt 2 wektijden in, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner. Je kunt 2 wektijden instellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner.

Minpunten
  • Je speelt geen muziek van jezelf af via bluetooth op de wekker.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Caliber HCG023

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Caliber HCG023 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Caliber HCG023. 

De review over Caliber HCG023 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals