Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Caliber HCG022

Caliber HCG022 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Caliber Caliber HCG022. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Caliber HCG022.

Specificaties Caliber HCG022

Merk

Caliber

Fabrikantcode

Caliber HCG022

Omschrijving van de Caliber HCG022

Met de Caliber HCG022 heb je niet alleen de mogelijkheid om een wektijd in te stellen voor jezelf, maar ook voor je partner. Deze wekker biedt namelijk de optie om 2 verschillende wektijden in te stellen. Je wordt gewekt door middel van een traditionele zoemer, die je indien gewenst nog even kunt snoozen als je nog wat langer wilt blijven liggen. Daarnaast beschikt de wekker over een handige usb-aansluiting aan de zijkant, waarmee je eenvoudig je smartphone kunt opladen. Geen gedoe meer met losse opladers en kabels! Bovendien is de wekker uitgerust met een sensor die automatisch de helderheid van het scherm aanpast. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat het display te fel is in het donker. Uiteraard kun je ook handmatig de helderheid naar wens aanpassen. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de wekker geleverd met een handige back-up batterij. Hierdoor zal de wekker ook afgaan als 's nachts onverwachts de stroom uitvalt. Kortom, de Caliber HCG022 is de ideale wekker voor zowel jou als je partner. Met zijn handige functies en extra's zorgt deze wekker voor een aangename start van de dag.

Pluspunten
  • Je stelt 2 wektijden in, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner. De wekker heeft een USB-ingang waarmee je jouw telefoon oplaadt. Dankzij de ingebouwde sensor past de helderheid van het display zich automatisch aan de omgeving aan.

Minpunten
  • Alleen jij wordt wakker met een traditioneel alarm.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Caliber HCG022

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Caliber HCG022 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Caliber HCG022. 

De review over Caliber HCG022 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals