Caliber HCG021 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Caliber HCG021. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Caliber HCG021.

Specificaties Caliber HCG021

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG021

Omschrijving van de Caliber HCG021

Met de Caliber HCG021 kun je niet alleen een wektijd instellen voor jezelf, maar ook voor je partner. Deze wekker heeft namelijk de mogelijkheid om 2 verschillende wektijden in te stellen. Hij maakt je wakker met een traditionele zoemer, zodat je altijd op tijd uit bed komt. En als je nog even wilt snoozen, kun je gebruik maken van de snooze functie. Naast zijn handige wekfuncties, heeft de Caliber HCG021 nog meer te bieden. Aan de zijkant van het apparaat bevindt zich een handige usb aansluiting, waarmee je eenvoudig je smartphone kunt opladen. Nooit meer gedoe met losse opladers of lege batterijen. Daarnaast is deze wekker uitgerust met een sensor die automatisch de helderheid van het scherm aanpast. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat het scherm te fel is als je in het donker wakker wordt. En als je toch liever zelf de helderheid wilt aanpassen, is dat ook mogelijk. Bij de Caliber HCG021 wordt een back-up batterij meegeleverd. Hierdoor blijft je wekker ook werken als 's nachts onverwacht de stroom uitvalt. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je te laat wakker wordt. Kortom, met de Caliber HCG021 geniet je van een betrouwbare en handige wekker die aan al je wensen voldoet.

Pluspunten
  • Je stelt 2 wektijden in, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner. De wekker heeft een usb-ingang waarmee je jouw telefoon oplaadt. Dankzij de ingebouwde sensor past de helderheid van het display zich automatisch aan de omgeving aan.

Minpunten
  • Je wordt alleen wakker met een traditionele zoemer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Caliber HCG021

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Caliber HCG021 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Caliber HCG021. 

De review over Caliber HCG021 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals