Search
Close this search box.
  1. Caliber HCG019QI-WA

Caliber HCG019QI-WA Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Caliber HCG019QI-WA. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Caliber HCG019QI-WA.

Specificaties Caliber HCG019QI-WA

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG019QI-WA

Omschrijving van de Caliber HCG019QI-WA

De Caliber HCG019QI-WA is een multifunctioneel apparaat dat dienst doet als wekker, telefoonoplader en nachtlampje. Je plaatst eenvoudigweg je telefoon op de wekker en de accu wordt draadloos opgeladen. Op deze manier word je altijd wakker met een volledig opgeladen telefoon. Mocht je telefoon geen Qi-technologie ondersteunen, dan kun je hem opladen via de usb-aansluiting. Het display van de wekker dimt automatisch 's nachts, zodat je geen last hebt van fel licht tijdens het slapen, terwijl je nog steeds kunt zien hoe laat het is. Bovendien beschikt de wekker over een nachtlampje met aanpasbare lichtkleuren, zodat je de sfeer in je slaapkamer kunt personaliseren. De Caliber HCG019QI-WA biedt ook de mogelijkheid om twee verschillende wektijden in te stellen, zodat zowel jij als je partner kunnen genieten van een gepersonaliseerde wekker. Dit maakt het gebruik van meerdere wekkers overbodig. Het is echter belangrijk om op te merken dat je je smartphone alleen draadloos kunt opladen als deze Qi-technologie ondersteunt. Met de Caliber HCG019QI-WA geniet je niet alleen van een praktische en stijlvolle wekker, maar ook van het gemak van draadloos opladen en een aanpasbaar nachtlampje. Haal het meeste uit je ochtenden en maak van je slaapkamer een comfortabele en functionele ruimte met deze innovatieve wekker.

Pluspunten
  • Je laad je smartphone op via draadloos opladen of met behulp van de usb-aansluiting. Je kunt deze wekker ook gebruiken als nachtlampje, waarbij je zelf de kleur van het licht kunt kiezen. Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner.

Minpunten
  • Het is mogelijk om het scherm te dimmen, maar het licht gaat automatisch weer aan om 7 uur 's ochtends. Je kunt alleen wakker worden met de traditionele zoemer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Caliber HCG019QI-WA

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Caliber HCG019QI-WA tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Caliber HCG019QI-WA. 

De review over Caliber HCG019QI-WA is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals