Search
Close this search box.
  1. Caliber HCG019QI-W

Caliber HCG019QI-W Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Caliber HCG019QI-W. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Caliber HCG019QI-W.

Specificaties Caliber HCG019QI-W

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG019QI-W

Omschrijving van de Caliber HCG019QI-W

De Caliber HCG019QI-W is een veelzijdig apparaat dat op drie verschillende manieren gebruikt kan worden. Ten eerste kan het dienen als wekker, waardoor je nooit meer te laat zult komen. De traditionele zoemer zal je zachtjes wekken en als je nog even wilt snoozen, kun je eenvoudig op de snooze knop drukken om de wekker 5 minuten uit te stellen. Daarnaast fungeert de Caliber HCG019QI-W ook als nachtlampje, waardoor je 's nachts niet in het donker hoeft te tasten. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren licht, afhankelijk van je stemming en behoeften. Wil je bijvoorbeeld een rustige sfeer creëren, dan kun je kiezen voor een warm paars licht. Wil je juist wat licht om bij te lezen, dan is geel licht een goede optie. Ten slotte is dit apparaat ook nog een oplader voor je smartphone. Leg eenvoudig je telefoon op de wekker en hij zal draadloos worden opgeladen. Het enige wat je telefoon moet hebben, is de Qi technologie. Als je telefoon deze technologie niet ondersteunt, kun je hem nog steeds opladen met behulp van een USB-kabel. Met de Caliber HCG019QI-W heb je dus alles wat je nodig hebt in één handig apparaat.

Pluspunten
  • Je kunt je smartphone opladen via draadloos opladen of via de usb-aansluiting. Je kunt deze wekker ook gebruiken als nachtlampje, waarbij je zelf de kleur van het licht kunt kiezen. Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner.

Minpunten
  • Je kunt het nachtlampje dimmen, maar het licht gaat automatisch weer aan om 6 uur 's ochtends. Om je smartphone draadloos op te laden, moet hij de Qi-technologie ondersteunen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Caliber HCG019QI-W

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Caliber HCG019QI-W tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Caliber HCG019QI-W. 

De review over Caliber HCG019QI-W is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals