Caliber HCG019QI-PB Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Caliber HCG019QI-PB. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Caliber HCG019QI-PB.

Specificaties Caliber HCG019QI-PB

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG019QI-PB

Omschrijving van de Caliber HCG019QI-PB

De Caliber HCG019QI-PB is een multifunctionele wekker die ook dienst doet als telefoonoplader en nachtlampje. Je plaatst eenvoudig je telefoon op de wekker en de accu wordt draadloos opgeladen, zodat je altijd wakker wordt met een volledig opgeladen telefoon. Mocht jouw telefoon geen Qi-technologie ondersteunen, dan kun je hem alsnog opladen via de usb-aansluiting. Het display van de wekker dimt automatisch 's nachts, zodat je geen last hebt van fel licht tijdens het slapen, maar nog wel kunt zien hoe laat het is. Daarnaast beschikt de wekker over een nachtlampje met instelbare lichtkleuren, zodat je de sfeer in je slaapkamer kunt aanpassen naar jouw voorkeur. Wat deze wekker extra handig maakt, is dat je twee verschillende wektijden kunt instellen voor jou en je partner. Hierdoor hebben jullie maar één wekker nodig en kun je beide op het gewenste tijdstip gewekt worden. Let er wel op dat je smartphone alleen draadloos kan worden opgeladen als hij Qi-technologie ondersteunt. Met de Caliber HCG019QI-PB haal je niet alleen een betrouwbare wekker in huis, maar ook een handige oplader en sfeervol nachtlampje. Zo kun je elke ochtend fris en vol energie aan je dag beginnen, en dat alles in een stijlvol en praktisch design.

Pluspunten
  • Je laadt je smartphone draadloos op of via de usb-aansluiting. Je gebruikt deze wekker ook als nachtlampje, waarbij je zelf de kleur van het licht kiest. Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner.

Minpunten
  • Het is mogelijk om het scherm te dimmen, maar het licht gaat om 7 uur 's ochtends automatisch weer aan. Het is alleen mogelijk om wakker te worden met de traditionele zoemer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Caliber HCG019QI-PB

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Caliber HCG019QI-PB tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Caliber HCG019QI-PB. 

De review over Caliber HCG019QI-PB is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals