Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Caliber HCG019QI-BA

Caliber HCG019QI-BA Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Caliber HCG019QI-BA. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Caliber HCG019QI-BA.

Specificaties Caliber HCG019QI-BA

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG019QI-BA

Omschrijving van de Caliber HCG019QI-BA

De Caliber HCG019QI-BA is een multifunctioneel apparaat dat dienst doet als wekker, telefoonoplader en nachtlampje. Plaats eenvoudig je telefoon op de wekker en de accu wordt draadloos opgeladen, zodat je altijd ontwaakt met een volle batterij. Mocht jouw telefoon geen ondersteuning bieden voor de Qi-technologie, dan is opladen via de usb-aansluiting ook mogelijk. Het display van de wekker dimt automatisch gedurende de nacht, zodat je geen last hebt van fel licht tijdens het slapen. Desondanks kun je nog steeds eenvoudig de tijd aflezen. Daarnaast beschikt de wekker over een aanpasbaar nachtlampje waarvan je gemakkelijk de lichtkleur kunt veranderen. Zo kun je de sfeer in je slaapkamer naar jouw wensen aanpassen. Bovendien kun je voor zowel jou als je partner twee verschillende wektijden instellen, zodat jullie maar één wekker nodig hebben. Let op: deze draadloze oplaadfunctie is alleen mogelijk als jouw smartphone de Qi-technologie ondersteunt. Met de Caliber HCG019QI-BA haal je een praktisch en veelzijdig apparaat in huis dat jouw ochtendroutine een stuk gemakkelijker maakt.

Pluspunten
  • Je kunt je smartphone draadloos of via de usb-aansluiting opladen. Je kunt deze wekker ook gebruiken als nachtlampje, waarbij je zelf de kleur van het licht kunt kiezen. Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, bijvoorbeeld voor jezelf en je partner.

Minpunten
  • Het is mogelijk om het scherm te dimmen, maar het licht gaat om 7 uur 's ochtends automatisch weer aan. Het is alleen mogelijk om wakker te worden met de traditionele wekker.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Caliber HCG019QI-BA

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Caliber HCG019QI-BA tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Caliber HCG019QI-BA. 

De review over Caliber HCG019QI-BA is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals