Search
Close this search box.
  1. Caliber HCG018QI-W

Caliber HCG018QI-W Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Caliber HCG018QI-W. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Caliber HCG018QI-W.

Specificaties Caliber HCG018QI-W

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG018QI-W

Omschrijving van de Caliber HCG018QI-W

Met de Caliber HCG018QI-W word je niet alleen op tijd wakker, maar je kunt ook meteen je smartphone draadloos opladen. Deze wekker is uitgerust met Qi-technologie, waardoor draadloos opladen mogelijk is. Ondersteunt je smartphone deze technologie niet? Dan kun je je smartphone gewoon opladen via de USB-aansluiting. Als wekgeluid hoor je de traditionele zoemer, die je gemakkelijk kunt snoozen door op de snooze-knop te drukken. Het alarm zal dan na 5 minuten opnieuw afgaan. Deze wekker is ook ideaal als jij en je partner op verschillende tijden opstaan. Het is namelijk mogelijk om 2 wektijden in te stellen. Dit is handig, want zo heb je maar één wekker nodig in de slaapkamer. Daarnaast heeft de Caliber HCG018QI-W nog meer handige functies. Zo heeft hij een helder display waarop je duidelijk de tijd en de wektijden kunt aflezen. Ook heeft de wekker een ingebouwde FM-radio, waarmee je altijd kunt genieten van je favoriete radiostations. Daarnaast beschikt de wekker over een snooze-functie, zodat je nog even kunt blijven liggen als je nog niet helemaal wakker bent. En dankzij het strakke en moderne design past deze wekker perfect in elke slaapkamer. Kortom, de Caliber HCG018QI-W is niet zomaar een wekker, maar een multifunctioneel apparaat dat je leven een stuk gemakkelijker maakt.

Pluspunten
  • Je laadt je smartphone op via draadloos opladen of de usb-aansluiting. Je kunt zelf de helderheid van het scherm instellen, zodat het licht nooit te fel is. Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner.

Minpunten
  • In order to wirelessly charge your smartphone, it needs to support Qi technology.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Caliber HCG018QI-W

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Caliber HCG018QI-W tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Caliber HCG018QI-W. 

De review over Caliber HCG018QI-W is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals