Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Caliber HCG018QI-B

Caliber HCG018QI-B Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Caliber HCG018QI-B. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Caliber HCG018QI-B.

Specificaties Caliber HCG018QI-B

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG018QI-B

Omschrijving van de Caliber HCG018QI-B

Met de Caliber HCG018QI-B word je niet alleen op tijd wakker, maar laad je ook direct je smartphone draadloos op. Deze wekker is voorzien van Qi-technologie, waardoor draadloos opladen mogelijk is. Zelfs als jouw smartphone deze technologie niet ondersteunt, kun je je telefoon gewoon opladen via de usb-aansluiting. Als wekgeluid hoor je de traditionele zoemer, die je eenvoudig kunt snoozen door op de snooze-knop te drukken. Het alarm gaat dan na 5 minuten opnieuw af. Deze wekker is ook ideaal als jij en je partner op verschillende tijden op moeten staan. Je kunt namelijk 2 wektijden instellen. Dit is handig, want zo heb je maar één wekker nodig in de slaapkamer. Maar dat is nog niet alles! De Caliber HCG018QI-B heeft ook een ingebouwde FM-radio, zodat je 's ochtends kunt genieten van je favoriete radioprogramma's. Daarnaast is de wekker voorzien van een groot en duidelijk afleesbaar LED-display, zodat je altijd de tijd kunt zien, zelfs in het donker. Met zijn strakke en moderne design past deze wekker perfect in elke slaapkamer. Dus waar wacht je nog op? Begin je dag goed met de Caliber HCG018QI-B!

Pluspunten
  • Je kunt je smartphone draadloos of via de USB-aansluiting opladen. Je kunt zelf de helderheid van het scherm instellen, zodat het licht nooit te fel is. Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner.

Minpunten
  • In order to wirelessly charge your smartphone, it needs to support Qi technology. Om je smartphone draadloos op te laden, moet het Qi-technologie ondersteunen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Caliber HCG018QI-B

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Caliber HCG018QI-B tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Caliber HCG018QI-B. 

De review over Caliber HCG018QI-B is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals