Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Caliber HCG010

Caliber HCG010 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Caliber HCG010. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Caliber HCG010.

Specificaties Caliber HCG010

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG010

Omschrijving van de Caliber HCG010

Met de Caliber HCG010 ben je verzekerd van een tijdig ontwaken in de ochtend. Deze wekker werkt op netstroom, maar zelfs als de stroom 's nachts uitvalt, hoef je je geen zorgen te maken over te laat komen dankzij de ingebouwde back-up functie die op batterijen werkt. Het klassieke zoemergeluid fungeert als wekgeluid, waardoor je zachtjes gewekt wordt zonder abrupt uit je slaap te worden gehaald. Deze wekker biedt ook de mogelijkheid om een tweede wektijd in te stellen, wat uiterst handig is als je partner op een andere tijd uit bed moet. Hierdoor heb je geen behoefte aan meerdere wekkers in de slaapkamer, waardoor je ruimte bespaart en een opgeruimde omgeving creëert. De Caliber HCG010 heeft een strak en modern design dat perfect past bij elke interieurstijl. Daarnaast beschikt hij over een duidelijk afleesbaar display met heldere cijfers, zodat je altijd de tijd kunt aflezen, zelfs in het donker. Kortom, deze wekker is niet alleen betrouwbaar en functioneel, maar ook stijlvol en praktisch.

Pluspunten
  • Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jou en één voor jouw partner. Plaats de batterij in de wekker als back-upfunctie, zodat de wekker ook afgaat als er stroomuitval is.

Minpunten
  • Alleen met de traditionele zoemer is het mogelijk om wakker te worden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Caliber HCG010

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Caliber HCG010 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Caliber HCG010. 

De review over Caliber HCG010 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals