Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel

Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Byron DSD-28119. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel.

Specificaties Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel

Merk

Byron

Fabrikantcode

DSD-28119

Omschrijving van de Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel

Met de Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel heb je altijd een oogje op wie er voor je deur staat. Met deze geavanceerde deurbel kun je niet alleen met je bezoekers praten, maar je kunt ze ook bekijken dankzij de ingebouwde camera. De camera legt beelden vast in full hd en je kunt deze live bekijken via de handige Byron app. Zelfs `s nachts kun je duidelijk zien wie er voor de deur staat dankzij het infrarood zicht. Deze deurbel hoef je nooit op te laden, want je sluit hem gewoon aan op je bestaande bedrading. Het is dus een duurzame en praktische oplossing. Wil je graag extra beelden opslaan? Dat is mogelijk door een micro sd kaart toe te voegen (niet meegeleverd). Hierdoor kun je gemakkelijk alle belangrijke momenten terugkijken. Het gebruik van de Byron app is volledig gratis, je hoeft geen abonnement af te sluiten. Zo kun je zonder extra kosten genieten van alle handige functies die deze bedrade video deurbel te bieden heeft.

Pluspunten
  • Om beelden op te slaan of alle functies te gebruiken, heb je geen abonnement nodig. Je kunt deze deurbel aansluiten op je bestaande bedrading, zodat je nooit een batterij hoeft op te laden. De camera is uitgerust met infraroodverlichting om tot 3 meter in het donker te kunnen kijken.

Minpunten
  • Om de deurbel optimaal te benutten, heb je een smartphone nodig. Voor het gebruik van deze deurbel heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk bij je deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel. 

De review over Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals