Byron DBY-24724 Wireless Doorbell Set Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Byron DBY-24724. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Byron DBY-24724 Wireless Doorbell Set.

Specificaties Byron DBY-24724 Wireless Doorbell Set

Merk

Byron

Fabrikantcode

DBY-24724

Omschrijving van de Byron DBY-24724 Wireless Doorbell Set

De Byron DBY-24724 is een innovatieve draadloze deurbelset die wordt geleverd met 2 ontvangers. Dankzij deze set kunt u de belsignalen overal in uw huis duidelijk horen, omdat één ontvanger wordt aangedreven door netstroom en de andere door batterijen. U kunt zelf bepalen waar u de ontvangers plaatst, zodat u nooit een bezoeker mist. Wat deze deurbelset echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de ledverlichting op de ontvangers in te stellen op 8 verschillende kleuren. Zo krijgt u niet alleen een hoorbare waarschuwing, maar ook een visuele indicatie wanneer iemand aanbelt. Installatie is een eitje, aangezien de beldrukker werkt op batterijen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over complexe bedradingen. Met een maximale afstand van 200 meter tussen de deurbel en de ontvangers, zonder obstakels, kunt u de deurbelset aanpassen aan uw specifieke behoeften. U kunt kiezen uit 8 verschillende melodieën en het volume aanpassen naar uw eigen voorkeur. Daarnaast is het mogelijk om eenvoudig extra ontvangers toe te voegen, waardoor u uw deurbel kunt uitbreiden naar meerdere ruimtes in uw huis. Met de Byron DBY-24724 draadloze deurbelset haalt u niet alleen gemak en functionaliteit in huis, maar ook een stijlvol en modern design dat naadloos past bij uw interieur.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar eigen voorkeur instellen. Dankzij de ingebouwde ledverlichting is de deurbel niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar. Het volume van de bel kan worden aangepast via de ontvanger.

Minpunten
  • Je moet altijd de ontvanger die niet op batterijen werkt in een stopcontact plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Byron DBY-24724 Wireless Doorbell Set

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Byron DBY-24724 Wireless Doorbell Set tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Byron DBY-24724 Wireless Doorbell Set. 

De review over Byron DBY-24724 Wireless Doorbell Set is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals