Byron DBY-24722 Wireless Doorbell Set Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Byron DBY-24722. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Byron DBY-24722 Wireless Doorbell Set.

Specificaties Byron DBY-24722 Wireless Doorbell Set

Merk

Byron

Fabrikantcode

DBY-24722

Omschrijving van de Byron DBY-24722 Wireless Doorbell Set

De Byron DBY-24722 is een geavanceerde draadloze deurbelset die perfect is voor jouw huis. Met deze set hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je de deurbel niet hoort, omdat de ontvanger op netstroom werkt en overal in huis geplaatst kan worden. De set wordt geleverd met een handige beldrukker die werkt op batterijen, waardoor de installatie snel en eenvoudig is. Wat deze deurbelset echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de ledverlichting op de ontvanger in te stellen op 8 verschillende kleuren. Hierdoor krijg je niet alleen een geluidssignaal, maar ook een visuele waarschuwing wanneer er iemand aanbelt. Het is een perfecte oplossing voor mensen die slechthorend zijn of in een luidruchtige omgeving leven. Met een maximale afstand van 200 meter tussen deurbel en ontvanger, zonder obstakels, heb je alle vrijheid om de ontvanger te plaatsen waar jij wilt. Daarnaast kun je kiezen uit 8 verschillende melodieën en het volume aanpassen naar jouw eigen voorkeuren. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je deze deurbelset eenvoudig uitbreiden met een extra ontvanger, zodat je altijd zeker weet dat je de deurbel hoort, waar je ook bent in huis. Met de Byron DBY-24722 draadloze deurbelset geniet je van ultiem gemak en veiligheid in je eigen huis. Mis nooit meer een bezoeker en ontvang een melding in zowel geluid als licht. Maak je leven.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar je eigen wens instellen. Door de ingebouwde ledverlichting is de deurbel niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar. Het volume van de bel kan worden aangepast via de ontvanger.

Minpunten
  • Je moet de ontvanger altijd in een stopcontact plaatsen omdat deze niet op batterijen werkt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Byron DBY-24722 Wireless Doorbell Set

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Byron DBY-24722 Wireless Doorbell Set tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Byron DBY-24722 Wireless Doorbell Set. 

De review over Byron DBY-24722 Wireless Doorbell Set is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals