Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Byron DBY-23524

Byron DBY-23524 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Byron DBY-23524. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Byron DBY-23524.

Specificaties Byron DBY-23524

Merk

Byron

Fabrikantcode

DBY-23524

Omschrijving van de Byron DBY-23524

Met de Byron DBY-23524 deurbel ervaar je een geheel nieuwe manier om te weten wanneer er iemand aan je deur staat. Deze innovatieve deurbel is voorzien van niet één, maar twee ontvangers, die beide zijn uitgerust met heldere ledverlichting. Zodra er iemand op de drukknop van de deurbel drukt, zullen de ontvangers niet alleen geluid maken, maar zal het licht ook opvallend knipperen. Zo krijg je niet alleen een auditieve waarschuwing, maar ook een visuele indicatie dat er iemand aanbelt. De Byron DBY-23524 deurbel is zeer eenvoudig te installeren. De beldrukker en één van de ontvangers werken op batterijen, terwijl de andere ontvanger eenvoudig in een stopcontact kan worden geplaatst. Hierdoor is het installatieproces moeiteloos en kost het weinig tijd. Bovendien heeft deze deurbel een indrukwekkende maximale bereik van 175 meter, zonder enige obstakels die het signaal verstoren. Met maar liefst 8 verschillende melodieën om uit te kiezen en de mogelijkheid om het volume aan te passen naar je persoonlijke voorkeur, kun je de Byron DBY-23524 deurbel volledig aanpassen aan jouw wensen. En als dat nog niet genoeg is, kun je deze deurbel ook eenvoudig uitbreiden met extra ontvangers, zodat je door het hele huis altijd op de hoogte bent wanneer er bezoek voor de deur staat. Met zijn maximale geluidsniveau van 85 dec.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar eigen voorkeur instellen. Met de ingebouwde ledverlichting is de deurbel niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar. De ontvangers werken op batterijen en zijn daarom makkelijk mee te nemen naar de gewenste locatie.

Minpunten
  • Because one receiver does not run on batteries, you always have to plug it into an outlet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Byron DBY-23524

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Byron DBY-23524 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Byron DBY-23524. 

De review over Byron DBY-23524 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals