Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Byron DBY-23521

Byron DBY-23521 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Byron DBY-23521. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Byron DBY-23521.

Specificaties Byron DBY-23521

Merk

Byron

Fabrikantcode

DBY-23521

Omschrijving van de Byron DBY-23521

Met de Byron DBY-23521 deurbel hoef je nooit meer een bezoek aan de deur te missen. Deze slimme deurbel is uitgerust met een draadloze ontvanger met ledverlichting, waardoor je zowel kunt horen als zien wanneer er iemand aanbelt. Zodra er op de drukknop wordt gedrukt, knippert het licht en wordt er een geluidssignaal afgespeeld op de ontvanger. Op deze manier ontvang je niet alleen een akoestisch, maar ook een visueel waarschuwingssignaal wanneer er iemand voor de deur staat. Wat deze deurbel extra handig maakt, is dat zowel de beldrukker als de ontvanger op batterijen werken. Hierdoor is de installatie eenvoudig en kost het weinig moeite. Je kunt de deurbel en ontvanger op een maximale afstand van maar liefst 175 meter van elkaar plaatsen, zonder dat er obstakels in de weg staan. Bovendien kun je kiezen uit 8 verschillende melodieën en het volume aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur, met een maximum van 85 decibel. Wil je de deurbel in meerdere ruimtes kunnen horen? Geen probleem! Deze deurbel is eenvoudig uit te breiden met een extra ontvanger, zodat je overal in huis op de hoogte bent wanneer er iemand aanbelt.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar je eigen wensen instellen. Door de ingebouwde ledverlichting is de deurbel niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar. De ontvanger werkt op batterijen en is dus eenvoudig mee te nemen naar de gewenste plek.

Minpunten
  • Bij een batterijgevoede ontvanger heb je op den duur een nieuwe batterij nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Byron DBY-23521

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Byron DBY-23521 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Byron DBY-23521. 

De review over Byron DBY-23521 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals