Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set

Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Byron DBY-23514. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set.

Specificaties Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set

Merk

Byron

Fabrikantcode

DBY-23514

Omschrijving van de Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set

Met de Byron DBY-23514 draadloze deurbel set haal je gemak en flexibiliteit in huis. Deze set bestaat uit een deurbel en 2 draadloze ontvangers. De ene ontvanger werkt op stroom, terwijl de andere ontvanger op batterijen werkt. Hierdoor kun je zelf bepalen waar je de ontvangers plaatst, zodat je altijd het belsignaal duidelijk hoort, waar je ook bent in huis. De installatie van deze deurbel is eenvoudig, omdat de beldrukker op batterijen werkt. Je hebt dus geen gedoe met het aansluiten van draden. Daarnaast heeft deze deurbel een indrukwekkend bereik van maximaal 175 meter tussen de deurbel en de ontvangers. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je het belsignaal niet hoort, zelfs als je in de tuin bent. Naast het praktische aspect kun je ook genieten van ultiem luisterplezier. Met deze deurbel kun je kiezen uit maar liefst 8 verschillende melodieën. Zo kun je altijd een beltoon kiezen die bij jouw persoonlijke smaak past. Daarnaast kun je het volume aanpassen naar jouw voorkeur. Als er iemand aanbelt, hoor je niet alleen het door jou gekozen belsignaal, maar knippert ook de ingebouwde ledverlichting op de ontvangers. Zo zie je direct dat er iemand voor de deur staat, zelfs als je geen geluid hoort.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar eigen wens instellen. Dankzij de ingebouwde ledverlichting is de deurbel niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar. Het volume van de bel kan worden aangepast via de ontvanger.

Minpunten
  • Omdat één ontvanger niet op batterijen werkt, moet je deze altijd in een stopcontact stoppen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set. 

De review over Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals