Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set

Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Byron DBY-23512. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set.

Specificaties Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set

Merk

Byron

Fabrikantcode

DBY-23512

Omschrijving van de Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set

De Byron DBY-23512 draadloze deurbelset is een handig apparaat dat je in staat stelt om altijd op de hoogte te zijn van bezoekers aan je voordeur. Met de draadloze ontvanger kun je de deurbel overal in huis horen, zonder gedoe met kabels. Je kunt de ontvanger eenvoudig in een stopcontact naar keuze plaatsen en de ideale positie bepalen voor het beste geluid. Een van de voordelen van de Byron DBY-23512 is dat de installatie zeer eenvoudig is. De beldrukker werkt op batterijen, waardoor je geen gedoe hebt met draden en kabels. Bovendien heeft deze deurbelset een indrukwekkende maximale afstand van 175 meter tussen de deurbel en de ontvanger, waardoor je zelfs in grotere huizen het belsignaal kunt horen. Met 8 verschillende melodieën om uit te kiezen, kun je een beltoon kiezen die bij jouw persoonlijke smaak past. Daarnaast kun je het volume aanpassen naar jouw voorkeur, zodat je het belsignaal altijd goed kunt horen. Wanneer er iemand aanbelt, wordt niet alleen het gekozen signaal afgespeeld, maar knippert er ook een ingebouwde ledverlichting op de ontvanger, waardoor je ook visueel wordt gewaarschuwd voor bezoekers. Kortom, de Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set biedt een eenvoudige en handige oplossing om altijd op de hoogte te zijn van bezoekers aan je voordeur.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar jouw eigen voorkeur instellen. De deurbel is zowel hoorbaar als zichtbaar dankzij de ingebouwde ledverlichting. Je kunt het volume van de bel aanpassen via de ontvanger.

Minpunten
  • Je moet dit altijd in een stopcontact plaatsen omdat de ontvanger niet op batterijen werkt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set. 

De review over Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals