Search
Close this search box.
  1. Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset - Kinetisch

Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset - Kinetisch Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Byron DBY-23442. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset - Kinetisch.

Specificaties Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset - Kinetisch

Merk

Byron

Fabrikantcode

DBY-23442

Omschrijving van de Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset - Kinetisch

De Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset is een innovatieve en handige toevoeging aan jouw huis. Met een draadloze ontvanger die je eenvoudig in een stopcontact plaatst, hoef je je geen zorgen te maken dat je de deurbel niet hoort. Je kunt de ontvanger namelijk overal in huis plaatsen, tot wel 100 meter afstand van de deurbelknop. Deze deurbelset biedt niet alleen gemak, maar ook flexibiliteit. Je kunt kiezen uit maar liefst 16 verschillende melodieën en het volume aanpassen tot wel 80 decibel. Zo kun je de deurbel precies afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren. Een ander groot voordeel van deze draadloze deurbel is dat hij volledig zonder batterijen werkt. In plaats daarvan maakt hij gebruik van kinetische energie. Elke keer dat iemand op de knop drukt, wordt de deurbel een beetje opgeladen. Dit maakt de deurbel niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenbesparend. Met de Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset haal je een betrouwbare en duurzame deurbel in huis. Dankzij het draadloze systeem en de kinetische energievoorziening ben je altijd verzekerd van een goed werkende deurbel. Of je nu in de keuken staat, op zolder bent of in de tuin aan het werk bent, je hoort de deurbel altijd luid en duidelijk. Maak je leven gemakkelijker en voeg een vleugje moderniteit toe aan jouw.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel zelf instellen naar jouw voorkeur. Het volume van de bel kan worden aangepast via de ontvanger.

Minpunten
  • Aangezien de ontvanger niet op batterijen werkt, moet je deze altijd in een stopcontact stoppen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset - Kinetisch

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset - Kinetisch tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset - Kinetisch. 

De review over Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset - Kinetisch is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals