Search
Close this search box.
  1. Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set

Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Byron DBY-22324. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set.

Specificaties Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set

Merk

Byron

Fabrikantcode

DBY-22324

Omschrijving van de Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set

De Byron DBY-22324 Draadloze Deurbel Set is de perfecte toevoeging voor je huis. Met 2 draadloze ontvangers ben je altijd verzekerd van een goed gehoord belsignaal, waar je ook bent. De ene ontvanger werkt op stroom, terwijl de andere ontvanger op batterijen werkt, waardoor je zelf kunt bepalen waar je ze het liefst plaatst. De installatie van deze deurbel set is een fluitje van een cent, omdat de beldrukker op batterijen werkt. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met bedrading of stroompunten en bespaar je tijd en moeite. Met een maximale afstand van 150 meter tussen de deurbel en de ontvangers, kun je de ontvangers overal in huis plaatsen zonder je zorgen te maken dat je het belsignaal niet hoort. Daarnaast kun je kiezen uit maar liefst 16 verschillende melodieën om je deurbel persoonlijk te maken. Pas het volume aan naar je eigen voorkeur en geniet van het geluid van jouw keuze wanneer er iemand aanbelt. De ingebouwde ledverlichting op de ontvangers knippert ook wanneer er iemand aanbelt, waardoor je zelfs in een rumoerige omgeving nooit een bezoeker zult missen. Met de Byron DBY-22324 Draadloze Deurbel Set ben je altijd verbonden met je huis en kun je met een gerust hart genieten van je privacy.

Pluspunten
  • Je kan de melodie van de deurbel naar je eigen wensen instellen. Dankzij de ingebouwde ledverlichting is de deurbel niet alleen te horen, maar ook te zien. Je kan het volume van de bel aanpassen via de ontvanger.

Minpunten
  • Omdat één ontvanger niet op batterijen werkt, dien je deze altijd in een stopcontact te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set. 

De review over Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals