Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Byron DBY-22322. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set.

Specificaties Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set

Merk

Byron

Fabrikantcode

DBY-22322

Omschrijving van de Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set

De Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set is een revolutionaire deurbel die een draadloze ontvanger bevat. Met deze set kun je de ontvanger op elke gewenste plek in huis plaatsen, zodat je altijd het belsignaal kunt horen, waar je ook bent. Het installeren van deze deurbel is een fluitje van een cent, omdat de beldrukker op batterijen werkt. Dit betekent dat je geen gedoe hebt met het leggen van draden. Met een maximale afstand van 150 meter tussen de deurbel en de ontvanger heb je de vrijheid om de ontvanger te plaatsen waar je maar wilt. Daarnaast kun je kiezen uit maar liefst 16 verschillende melodieën, zodat je altijd een beltoon kunt kiezen die bij jouw stijl en voorkeuren past. Bovendien kun je het volume aanpassen, zodat je het belsignaal precies zo luid kunt instellen als je zelf wilt. Wanneer er iemand aanbelt, hoor je niet alleen het door jou gekozen belsignaal, maar zal ook de ingebouwde ledverlichting op de ontvanger knipperen. Hierdoor zul je nooit meer een bezoeker missen, zelfs niet als je in een andere kamer bent. Kortom, met de Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set haal je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke deurbel in huis die perfect past bij jouw behoeften en stijl.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar eigen voorkeur instellen. Met de ingebouwde ledverlichting is de deurbel niet alleen te horen, maar ook zichtbaar. Het volume van de bel kan worden aangepast via de ontvanger.

Minpunten
  • Je moet de ontvanger altijd in een stopcontact plaatsen omdat deze niet op batterijen werkt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set. 

De review over Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals