Braun TexStyle 5 SI 5037 VI Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Braun 127.406.002. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Braun TexStyle 5 SI 5037 VI.

Specificaties Braun TexStyle 5 SI 5037 VI

Merk

Braun

Fabrikantcode

127.406.002

Omschrijving van de Braun TexStyle 5 SI 5037 VI

De Braun TexStyle 5 SI 5037 VI is een perfecte aanvulling op je huishouden. Met zijn ergonomische handvat ligt dit strijkijzer comfortabel in je hand, waardoor je moeiteloos door bergen wasgoed kunt werken. Met een continue stoomproductie van 50 gram per minuut en een indrukwekkende stoomstoot van 200 gram kun je zelfs de meest hardnekkige kreukels verwijderen. Voor die extra krachtige stoomstoot hoef je alleen maar de turbo modus in te schakelen. Veiligheid staat voorop bij de Braun TexStyle 5 SI 5037 VI. Als je het strijkijzer even niet gebruikt, schakelt het automatisch uit na 8 minuten in verticale positie en na slechts 30 seconden in horizontale positie. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken als je vergeet de stekker uit het stopcontact te halen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het ontkalken van het strijkijzer, want dit doet hij helemaal zelf. Het gebruik van kraanwater is daarom geen enkel probleem. Met de Braun TexStyle 5 SI 5037 VI wordt strijken een eenvoudige en veilige klus, zodat je meer tijd overhoudt voor de dingen die er echt toe doen.

Pluspunten
  • Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit wanneer je hem even niet gebruikt. Met een continue stoomproductie van 50 gram per minuut vlieg je door de berg wasgoed heen. Stoom komt zelfs in de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden. Het stoomstrijkijzer zal automatisch uitschakelen wanneer je het even niet gebruikt. Met een constante stoomproductie van 50 gram per minuut strijk je snel door de stapel wasgoed. Zelfs de punt van de strijkzool produceert stoom, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • Met dit strijkijzer kun je gordijnen of hangende kleding niet verticaal stomen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Braun TexStyle 5 SI 5037 VI

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Braun TexStyle 5 SI 5037 VI tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Braun TexStyle 5 SI 5037 VI. 

De review over Braun TexStyle 5 SI 5037 VI is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals